Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1199)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1199)
    • 5 Star(1156)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2021

    Super szybko niezawodny sprzedawca przybył idealne opakowanie, super łatwe do założenia przyjmuje różne harmonogramy świetny produkt problem jest tylko Brazylia dostarczyć trwa długo, ale tym razem nie byłem opodatkowany 🙌🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dobrej jakości produkt. Minusem jest to, że potrzebujesz dostaw w gniazdku z L N dla samego przełącznika. Jeśli nie możesz połączyć się z siecią, ponieważ masz router dualband: 1. Wyłącz router lub zatrzymaj sieć WiFi 2. Zrób hotspot z drugiego telefonu na paśmie 2,4 GHz z takimi samymi uprawnieniami jak sieć routera 3. Połącz synoffa 4. Wyłącz hotspot telefonu i włącz wirnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    18 nap alatt megérkezett hold újév idején. Még nincs beépítve, de hasonló 2 csatornás jól működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Pokaz produktu działa idealnie 110-220 V. Na pewno kupię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Wygląda na to, że jest to produkt dobrej jakości. Jeszcze nie testowałem, ale mam nadzieję, że działa zgodnie z opisem i nadal działa poprawnie. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Hogh polecał! Praca doskonała i bardzo dobra jakość! I bardzo szybko dostarcza 🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Zakup dokonany w dniu 11.11.2020 r. otrzymujemy dnia 08.12.2020 r. Przyszedł szybko, przed czasem. Brak dodatkowych opłat w Brazylii. Świetny produkt, przyszedł dobrze zapakowany i przybył bez uszkodzeń i awarii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Fantastyczne przełączniki światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Produkt zabrał trochę czasu, aby uzyskać więcej tego działania prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 552
    • Ft6 620
    • Ft3 182
    • Ft7 145
    • Ft4 457
    • Ft10 987
    • Ft5 008
    • Ft3 068
    • Ft3 714
    • Ft3 307
    • Ft7 961
    • Ft17 836
    • Ft5 944
    • Ft10 828
    • Ft7 324
    • Ft12 137
    • Ft8 916
    • Ft6 368