Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1367)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1367)
    • 5 Star(1332)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Interruptor świetnej jakości, dla tych z mini wiedzy w elektryki jest bardzo łatwy do zainstalowania, sekret jest tylko neutralny, wyciąganie z każdego gniazda vc może już włączyć. Połączenie z Alexą i ciche do zrobienia, Kupi ponownie dla innych ukojenia tbm

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Produkt dotarł do mnie w 11 dni, działa, nie mogłem dostać komendy głosowej, ale obejrzałem filmik na youtubie, ale nie mogłem tego zrobić, a wszystko inne jest w porządku.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Ποιοτικά πολύ καλοί διακόπτες, είναι η δεύτερη φορά που τους περνώ δεν με έχουν απογοήτευση ποτέ,δουλεύουν άψογα. Μία σημείωση για όσους δεν το γνωρίζουν είναι για να δουλέψει ο διακόπτης χρειάζεται και ουδετερος. Το μόνο λόγο που μου δίνει η Sonoff να γκρινιαξω είναι ότι η επαφή είναι 2 ampere θα έπρεπε να είναι 10 ampere όπως τούς αντίστοιχους διακόπτες τής Blitzwolf.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    To mój szósty wyłącznik Sonoff T0 zamówiony z Banggood. Dobrej jakości produkt Sonoff. Zintegrowany bez problemów w asystentze domowym przy użyciu integracji SonoffLAN.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Otrzymałem paczkę w określonym czasie, wszystko było w porządku. Wtyczka działa zgodnie z oczekiwaniami, kocham to, bardziej szczególnie ustawianie i wyłączanie timerów. Na pewno kupię to ponownie, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Najlepszy produkt, przybył 100% polecam wszystkim. Ale bądź cierpliwy, to zbyt długo trwa. Podzielili moje zamówienie na dwie części i do momentu, gdy je dostarczyłem. Czekam na drugą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Świetny produkt! Wygodny i łatwy w użyciu. Miałem trochę trudności z połączeniem go z aplikacją, kiedy dodasz nowe urządzenie do aplikacji, użyj „tryb kompatybilny" i będziesz w stanie zainstalować go bez problemu! Dobra jakość cenowa, przybyłem w około 2 tygodnie! Nie za dobre opakowanie, ale nie mam nic zniszczonego. (tłumaczenie Google Translate)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Bardzo dobra jakość, łatwa w instalacji, działa świetnie. Szybka dostawa, dobrze zapakowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    έχω βάλει άλλους 6 διακόπτες λειτουργούν άψογα με alexa και απομακρυσμένα από το κινητό.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Do tej pory w moim salonie. Potrzebuję neutralnej linii. Łatwy montaż i działa idealnie z mojego smartfona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 866
    • Ft5 170
    • Ft5 474
    • Ft2 702
    • Ft3 344
    • Ft3 548
    • Ft8 213
    • Ft4 784
    • Ft6 357
    • Ft3 010
    • Ft4 257
    • Ft6 996
    • Ft4 349
    • Ft5 353
    • Ft5 687
    • Ft4 866
    • Ft6 692
    • Ft14 999