Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2021

    Jest mały i nie ładny, ale nowoczesny wygląd. Jest to zgodne z wyglądem rodziny produktów. Mam nadzieję, że nie wyrzuci połączenia jak termometr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Przybyli szybko, bez opłat, nie zapłacili ubezpieczenia niczego w kolejności. Czujnik jest mniejszy, niż myślałem, jest już z baterią z CR2032, ale się rozluźnia, nałożyłam folię, żeby poprawić i dobrze działa, zacięła się. Używam hub zigbee wifi zemismart, wykryty bardzo szybko, i nie miałem problemów z rozłączeniem, 3 dni używania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Te czujniki Sonoff są świetne, działają pozornie, jednak niektóre baterie, które są z nim 3 out 10 potrzebuje wymiany. Zamówiłam je w ostatnim tygodniu stycznia i w końcu dostałam dziś 10 marca. Ogólnie nadal zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Akumulator jest trochę zgubiony, wziąłem kawałek kartonu z pudełka i wcisnąłem go pomiędzy baterię a uchwytem. Poza tym pracuje z asystentem domowym Zha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dokładnie tak, jak się spodziewaliśmy. Epicki mały rozmiar, który jest niesamowity. Jakość jest doskonała. Będzie coraz więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Działa bardzo dobrze, łatwo połączyć z moim mostem na Tasmota. Jedna uwaga na temat jakości: klips akumulatorowy nie został dobrze przylutowany, co spowodowało, że bateria się trzęsła i nie udało. Musiałem zgiąć metalowy spinacz, żeby kontakt był stały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Myślę, że to ładny produkt, kompaktowy rozmiar. Spróbuję go w tych dniach. Trzeba by było syreny poza sonoffem, by dać sygnał otwierający się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Nie jest łatwe do wykrycia przez ZBBridge, potrzebne do do dokręcenia uchwytu baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Użyj go dla ochrony domu! Działa bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 794
    • Ft13 620
    • Ft6 639
    • Ft5 592
    • Ft12 585
    • Ft5 940
    • Ft4 193
    • Ft7 690
    • Ft2 722
    • Ft19 227
    • Ft4 538
    • Ft3 024
    • Ft6 990
    • Ft5 749
    • Ft9 836
    • Ft6 860
    • Ft6 052
    • Ft10 850