Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(251)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(251)
    • 5 Star(225)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Kupiłem go, żeby moja mała dziewczynka mogła włączyć światło, bo jeszcze nie wstało, a czujnik ruchu włącza go w korytarzu. Idealnie, kocham szybkie pary, szybko rozpoznane przez aplikację. Przepraszam za to, że nie zostało napisane z góry, że nie ma wtyczki do tego, i nie jest zalecane, ale mimo wszystko, jesteś z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Mamy do tej pory 5 detektorów ruchu w pracy i nie ma większych problemów. Ustawienie czasu trwania funkcji przełączania byłoby świetne i rozsądne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Łatwy montaż i praca świetnie. Urządzenia ZigBee czasami się wylogują, ale szybko wracają do pracy. Łatwy w użyciu. Odłóż albo przyklej. Pisanie ze sceną Ewelink, > działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Działa doskonale, aplikacja na Androida ma wiele funkcji i pozwala na programowanie zachowań, na przykład za pomocą informacji dostarczonych przez ten detektor. Na przykład, włącz światło z opóźnieniem czasowym, które ma do wyboru godziny lub światło włączy się w zależności od wschodu lub zachodu słońca miejsca, w którym znajduje się Twój dom. Alarm może być również wyświetlany w telefonie komórkowym. Najważniejszy produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Hogh polecał! Praca doskonała i bardzo dobra jakość! I bardzo szybko dostarcza 🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Przybył dzisiaj! Pakiet w dobrym stanie i doskonałe usługi kurierskie! Jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    To mała jednostka, której właśnie chciałem. Jakość budowy jest doskonała. Będziemy zamawiać więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    dobra jakość,działa doskonale małe i funkcjonalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobry i kompaktowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Dobry produkt w dobrej cenie. Musisz mieć most Sonoffa ZigBee.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 106
    • Ft4 577
    • Ft19 390
    • Ft7 755
    • Ft21 368
    • Ft6 714
    • Ft3 523
    • Ft4 228
    • Ft4 836
    • Ft7 019
    • Ft12 691
    • Ft5 990
    • Ft5 798
    • Ft7 755
    • Ft6 918
    • Ft5 798
    • Ft6 103
    • Ft4 577