Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(278)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(278)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Przybył bez błędu. Opakowanie było dobre. Połączenie się udało, ale nadal nie wiem, jak działa urządzenie? Jego stosowanie nie zostało jeszcze zbadane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Unfortunately the delivery time was very long, although I ordered from a European warehouse. Delivery took about 1 month. Good product. This is the third one I ordered.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Nagyobb a vártnál. Modern minőségi hatású kinézettel. Teszek során a nagyobb elem jól birja, jól mér, de a központ újraindításakor gyakran elveszti a kapcsolatot. Conbee 2 vel tesztelve.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Są dość małe, dopiero co przyjechali na czas... Biorąc pod uwagę opóźnienia logistyczne na całym świecie z powodu CoVid19 i fakt, że dotarły one w oczekiwanym czasie dostawy, jestem całkiem zadowolony ze wszystkiego, zarówno zamówienia i dostawy i samego produktu. Po stronie czujnika jest ok. 4 cm na 4 cm i kształt kwadratu. Dobra jakość plastiku i całkiem dobrze się łączą na jakiejś białej / białej powierzchni. Naklejka 3M też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny produkt i został dostarczony na czas. Jest lato w Oz, a ja używam tego do automatycznego włączania/wyłączania wentylatora, który jest połączony z SmartPlugą Sonoffa, kiedy osiągnie określoną temperaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Niesamowity rozmiar, niesamowita jakość. Jeszcze testuję, ale nie oczekuję doskonałości od Sonoffa. Będzie kupował więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Świetny produkt, także doskonała praca z asystentem domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Działa dobrze, kupimy więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Świetny produkt. Działa jak w reklamie. Chciałbym mieć ekran na jednostce. Pokrowiec na baterie jest trochę trudny do otwarcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Po prawej stronie jest wbudowany w Bluetooth stopień Xiaomi. Byłoby świetnie, gdyby Sonoff był ekranem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 481
    • Ft23 750
    • Ft5 652
    • Ft21 410
    • Ft3 558
    • Ft7 832
    • Ft4 622
    • Ft12 817
    • Ft4 622
    • Ft21 580
    • Ft20 963
    • Ft4 270
    • Ft9 404
    • Ft7 088
    • Ft17 263
    • Ft6 163
    • Ft5 753
    • Ft11 050