Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(331)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(331)
    • 5 Star(308)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    Działa niesamowicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dobra jakość w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Buon articolo consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Dobry artykuł, rekomendowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybył bez błędu. Opakowanie było dobre. Połączenie się udało, ale nadal nie wiem, jak działa urządzenie? Jego stosowanie nie zostało jeszcze zbadane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Nagyobb a vártnál. Modern minőségi hatású kinézettel. Teszek során a nagyobb elem jól birja, jól mér, de a központ újraindításakor gyakran elveszti a kapcsolatot. Conbee 2 vel tesztelve.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Unfortunately the delivery time was very long, although I ordered from a European warehouse. Delivery took about 1 month. Good product. This is the third one I ordered.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Są dość małe, dopiero co przyjechali na czas... Biorąc pod uwagę opóźnienia logistyczne na całym świecie z powodu CoVid19 i fakt, że dotarły one w oczekiwanym czasie dostawy, jestem całkiem zadowolony ze wszystkiego, zarówno zamówienia i dostawy i samego produktu. Po stronie czujnika jest ok. 4 cm na 4 cm i kształt kwadratu. Dobra jakość plastiku i całkiem dobrze się łączą na jakiejś białej / białej powierzchni. Naklejka 3M też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny produkt i został dostarczony na czas. Jest lato w Oz, a ja używam tego do automatycznego włączania/wyłączania wentylatora, który jest połączony z SmartPlugą Sonoffa, kiedy osiągnie określoną temperaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Niesamowity rozmiar, niesamowita jakość. Jeszcze testuję, ale nie oczekuję doskonałości od Sonoffa. Będzie kupował więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$21.43
    • US$15.99
    • US$49.65
    • US$25.40
    • US$63.99
    • US$79.99
    • US$18.99
    • US$50.99
    • US$33.99
    • US$41.57
    • US$32.81
    • US$18.99
    • US$5.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$7.99
    • US$8.22