Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3494)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3494)
    • 5 Star(3378)
    • 4 Star(102)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Kupiłem pierwszą do lampy akwariowej. Działał tak dobrze, że zamówiłem z niego więcej. Postanowiłem użyć ich do odwilżania odwilżaczy, a także do czujników temperatury. Więc, jeśli wilgotność osiągnie krytyczny poziom (niestety mamy dużo pary na zewnątrz, więc jest w środku) Potem włączam odwilżacze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo dobra robota. Wysokiej jakości materiał. Przybył bardzo szybko. Kupiłem go 11/11 i kupiłem 26/11. Uwaga: Skrzynki dotarły źle potraktowane, ale zawartość jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    שרות מצוין היגיע תוך שבוע מוצר מעולה אני מאוד מרוצה מהשרות הטוב

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Doskonały zaktualizowany firmware po prostu podłączony, działa bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Łatwy w użyciu... łatwy w łączeniu i pracy z moją Alexą. Tak polecam. Urządzenia są do 2000w, więc uważajcie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego, kupiłem lampę rybną przede wszystkim. Ta sama jakość, do której jesteśmy przyzwyczajeni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Kocham to na pewno zamówię ponownie polecam to każdemu, kto chce go kupić. Podzielę się tym na następnym nagraniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    упаковка була пом‘ята, але товпр був цілий не пошкоджений. Розетка робоча. Якщо включати у Євро-розетку, то потрібні перехідники. Працює і від 110В і від 220В

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Doskonale sprawdza się z ewelink i jest również estetycznie piękny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 171
    • Ft40 684
    • Ft22 880
    • Ft22 880
    • Ft39 228
    • Ft5 482
    • Ft13 074
    • Ft15 253
    • Ft5 702
    • Ft6 897
    • Ft10 017
    • Ft13 923
    • Ft6 171
    • Ft7 859
    • Ft3 151
    • Ft17 832
    • Ft21 065
    • Ft3 456