Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3581)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3581)
    • 5 Star(3458)
    • 4 Star(105)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Kupiłem pierwszą do lampy akwariowej. Działał tak dobrze, że zamówiłem z niego więcej. Postanowiłem użyć ich do odwilżania odwilżaczy, a także do czujników temperatury. Więc, jeśli wilgotność osiągnie krytyczny poziom (niestety mamy dużo pary na zewnątrz, więc jest w środku) Potem włączam odwilżacze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dotarł w całości. Sprawdziłam, czy to działa. Dzięki aplikacji jest dobry, poręczny. Wypiłam kilka. Nie, nie, nie, nie. Jedyny błąd z widelcem, ale to nie problem, są adaptery, obciążenie nie jest wysokie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Świetne gniazdo i doskonale współpracuje z aplikacją eWeLink. Trochę ćwiczyłem, żeby poukładać grafiki... Musisz tylko ustawić harmonogram Power On i inny dla Power Off Doskonała i szybka dostawa - dzięki BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Poświeciłem je ESPhome i działa świetnie. Jedyną wadą jest dość słaby zasięg WiFi. Bardzo dobra jakość i bezpieczna plastikowa obudowa. Zużywa około 0,65W w biegu jałowym, 0,97W przy zasilaniu, PF 0,40 W/VA.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    שרות מצוין היגיע תוך שבוע מוצר מעולה אני מאוד מרוצה מהשרות הטוב

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Doskonały zaktualizowany firmware po prostu podłączony, działa bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    accellen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dotarł tu szybko i wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    упаковка була пом‘ята, але товпр був цілий не пошкоджений. Розетка робоча. Якщо включати у Євро-розетку, то потрібні перехідники. Працює і від 110В і від 220В

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Niesamowity bardzo pomocny produkt jestem bardzo szczęśliwy Banggood zakupu ❤️❤️❤️

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$64.99
    • US$57.99
    • US$16.99
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$6.39
    • US$19.99
    • US$4.99
    • US$16.87
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$38.99
    • US$14.99
    • US$5.74