Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(383)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(383)
    • 5 Star(369)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Część większego zamówienia. Ładna i błyszcząca podstawa dla pilota. Dobrze pasuje i ma też magnes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dokładnie ile zamówiono. Synoff oryginalny produkt. Dostarczone w ciągu 12 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Element zgodny z opisem produktu w witrynie. Przybyła w ciągu 20 dni od zamówienia. Działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Doskonały produkt, dostawa w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybka dostawa. Właśnie otrzymałam, wypróbowałam w weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Pokaz balowy....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Intuicyjne działanie, działa dobrze i w dobrej cenie. Usługa pocztowa była OK, pakiet bez uszkodzeń. Proszę spojrzeć na moje zdjęcie, polecam kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Intuicyjne działanie, działa dobrze i w dobrej cenie. Usługa pocztowa była OK, paczka z uszkodzeniem, ale towary były OK. Proszę spojrzeć na moje zdjęcie, polecam kupić...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    works well, switches over long distances, sophisticated workmanship, battery accessory, works with sonoff wall switch. works well, switches over long distances, sophisticated workmanship, battery accessory, works with sonoff wall switch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft3 933
    • Ft2 794
    • Ft6 990
    • Ft35 600
    • Ft8 549
    • Ft3 842
    • Ft2 443
    • Ft5 589
    • Ft3 030
    • Ft3 887
    • Ft4 541
    • Ft8 038
    • Ft6 291
    • Ft7 338
    • Ft19 372
    • Ft9 079
    • Ft5 228