Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(285)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(285)
    • 5 Star(273)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Świetny produkt, jak w reklamie, zaspokaja wszystkie moje potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    WSZYSTKIE Zgodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Kciuki w górę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    This rf r3 looks like it's going to be the best. I'll work it out and send my feedback if needed. Thanks a lot banggood. I've got simple switches with very good impressions. I forgot to say that it came very quickly in 30 days.Sonoff is a very good company with very good products of excellent quality and durability.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    Sonoff is a very good company with very good products of excellent quality and durability. I've got simple switches with very good impressions. This rf r3 looks like it's going to be the best. I'll work it out and send my feedback if needed. Thanks a lot banggood. I forgot to say that it came very quickly in 15 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    Very good product. I could not find yet how to configure as lights instead of plugs. for the Google Home App. apart from that, very good quality and product. nice. simple to configure and connect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Gyorsan megkaptam, minden rendben volt. Valamelyik EU raktárból jött sima postával. Angol nyelvű útmutató volt mellékelve, pozitívum. 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Produkt dotarł szybciej niż oczekiwano w RPA. Banggood / Buffalo mają świetną obsługę kurierską. Produkt Sonoff zgodnie z oczekiwaniami. Użyję tego jako przełącznika do pompy wody 220V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Możliwość sterowania przez Wi-Fi, a także RF sygnałuje odbiór sygnału i połączenie z Wi-Fi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Czy działają bardzo dobrze podstawy snu, mają również RF

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 652
    • Ft5 225
    • Ft5 308
    • Ft11 448
    • Ft4 528
    • Ft4 312
    • Ft5 364
    • Ft6 131
    • Ft5 218
    • Ft11 113
    • Ft4 747
    • Ft9 623
    • Ft13 274
    • Ft3 648
    • Ft6 018
    • Ft3 316
    • Ft4 136
    • Ft3 980