Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Działa idealnie. Czujnik drzwi/okna generuje tylko jedno powiadomienie - alarm. Oznacza to, że nie ma różnicy między drzwiami otwartymi i zamkniętymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Możesz zdalnie sterować każdym urządzeniem RF za pomocą smartfona, a czujnik magnetyczny okna wysyła powiadomienia, gdy okno jest otwarte. Dobrej jakości zestaw. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2018

    Use it a as a hub for 3 door sensors and 1 IR detector. Access via EweLink or Alexa. Receive notification when alarm activated. Already bought 2 more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Wysokiej jakości produkt. Działa naprawdę dobrze. Kruche opakowanie widoczne na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    works great with tasmota and report now my mailbox updates :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2018

    This is very easy to set up with the door sensor and was working in no time. Good signal range. Great for phone notifications.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Praca ekstremalnie dobrze i łatwo zainstalować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Most RF działa świetnie (migałem go firmwarem Tasmota i Portisch). Dobre pokrycie w moim stosunkowo małym domu ze śladami (20x40 stóp), most znajduje się na pierwszym piętrze i obejmuje piwnicę i drugie piętro. Czujnik drzwi jest stosunkowo duży i wysyła tylko „otwarty" sygnał. Myślę o użyciu tego na skrzynkę pocztową, czy coś innego, gdzie tylko zależy mi na tym, czy jest otwarta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Le dispositif ne se suffit pas à lui même pour être efficient. Il faut également prévoir un appareil compatible avec le bridge SONOFF (sirène ou autre) pour générer une alarme. En l'état, vous n'obtenez qu'un message d'alerte sur votre smartphone via l'application EWeLink. Si vous voulez "effrayer" votre voleur au moment de son effraction, il faudra créer une routine pour activer un autre appareil via le bridge qui peut être un relais sonoff qui à son tour déclenchera une sirène (en 12v par exemple avec adaptateur 220v). Il y a peut être plus simple, mais je n'ai pas trouvé. Sinon contacteur de porte et bridge fonctionnent très bien. Le Pont est facile à utiliser via l'application et reconnu aussi bien par Alexa que par Google Home. Ne pas oublier de commander la pile 12v pour le contacteur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    Ça fonctionne plutôt bien. Par contre n'est pas compatibles avec tout les périphéries 433. J'ai une télécommande de garage en 433 et ça ne marche pas. J'ai également des prises en 433, si l'apprentissage du code est difficile, mais une fois fait sa marche bien. La portée est satisfaisante.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$20.78
    • US$10.15
    • US$28.24
    • US$45.03
    • US$20.78
    • US$16.16
    • US$10.99
    • US$71.64
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$9.23
    • US$58.89
    • US$24.99
    • US$26.04
    • US$21.66
    • US$25.40
    • US$28.99