Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Pakiet przybył dużo wcześniej niż oczekiwano-obwód naprawdę bardzo mały, łatwo pozycyjny. Używane zwykłego App i jest podłączone tak szybko i stabilnie- działa do świetnej tylko wady, która nie jest zasilana do 220 woltów, Ale wymaga klasycznego 5 woltów-remededed przez zainstalowanie „na pokładzie" modułu 220Vca / 5 V cc, który jest w wymiarach druku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    BR
    20/01/2021

    Myślałem, że jest większy, ale podoba mi się rozmiar. Muszę to przetestować. Dam ci recenzję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Pozycja odpowiadająca opisowi. Przybył w 10 dni, dobrze spakowane i bez otworów i przerw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobry produkt i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    bon conditionnement, pas encore utilisé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Inteligentny przekaźnik WiFi w bardzo atrakcyjnej cenie. Jeszcze nie przetestowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Duży i bardzo mały rozmiar i świetne działanie można umieścić go praktycznie wszędzie... W końcu mogę domotizzować każdy przedmiot, który przechodzi mi przez głowę!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Mały przekaźnik z połączeniem wi-fi, działa bezproblemowo w integracji elementów w domowej „inteligentnej" sieci. Jedzenie może być lub nie być problemem z niektórych urządzeń, ale za cenę plus przedmiot pracujący zgodnie z oczekiwaniami. Mały przekaźnik z łącznością wi-fi, doskonale sprawdza się w integracji elementów z domową „inteligentną" siecią. Karmienie może być lub nie być problemem w niektórych urządzeniach, ale za cenę plus artykuł pracujący zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dostałem powiadomienie na opakowaniu: „Towary niespełniające warunków określonych w art. 28 i 29 Traktatu o funkcjonowaniu Unii Europejskiej"! Trzy tygodnie do wysłania i trzy kolejne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Fantastyczne czułe urządzenie, takie jak WiFi łatwa konfiguracja, z czystym kontaktem umieszczonym na automatycznej bramce z wywołaniem głosowym i fantastycznym zalecanym pożegnaniem z pilotem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 087
    • Ft2 320
    • Ft2 336
    • Ft4 422
    • Ft4 106
    • Ft945
    • Ft992
    • Ft945
    • Ft9 479
    • Ft3 281