Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2164)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2164)
    • 5 Star(2079)
    • 4 Star(80)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Jest to idealne, aby móc kontrolować zużycie każdego urządzenia gospodarstwa domowego lub sklepu maszynowego. Umożliwia podłączenie i odłączenie oraz programowanie jako moduł podstawowy i może być zaprogramowane do odłączenia, gdy przekracza pewien próg konsumpcji, który możemy sobie wyznaczyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    SONOFF POW jest idealny do automatyzacji klimatyzacji lub innych urządzeń o dużej mocy. Pozwala również na monitorowanie zużycia w czasie rzeczywistym (moc, napięcie i prąd) przez Ewelink APP! Polecam! Wkrótce przejrzę mój kanał YouTube, który chce poszukać tam Technika Konsumentów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    SONOFF POW R2 doskonale nadaje się do automatyzacji klimatyzacji lub urządzeń o dużym poborze mocy. Umożliwia również monitorowanie zużycia podłączonego do niego sprzętu, pokazując moc, napięcie i prąd zużywany w czasie rzeczywistym przez aplikację ewelink! Wkrótce przejrzę mój kanał YouTube, który chce tam szukać Technika Konsumentów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Produkt łatwo podłączony do mojego pudełka DB i z czasem mogłem określić, co zużywało tyle energii elektrycznej, której używał mój gejzer. Użyłem czasu włączania i wyłączania, aby zaoszczędzić około 60% na energii elektrycznej używanej przez gejzer jako ogólnie 20% oszczędności. Ten jeden dobry produkt, tym mniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Większy niż się spodziewaliśmy, to jest największy kawałek, jaki kupiłem. Mam te głupie przyciski do wciskania kabli, więc synoff może mieć r3, które używa śrub, to byłoby miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Došlo urýchlene idem odskúšať.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    to measure my solar energy input via app

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Mam wiele wyłączników i jak zawsze ten jest świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Ótimo produto, superou minhas expectativas, rápido e eficiente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    It is working properly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft10 847
    • Ft6 171
    • Ft4 400
    • Ft9 375
    • Ft3 667
    • Ft4 944
    • Ft8 350
    • Ft6 535
    • Ft4 950
    • Ft9 117
    • Ft4 714
    • Ft6 897
    • Ft21 065
    • Ft12 171
    • Ft5 972
    • Ft15 980
    • Ft37 737