Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1388)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1388)
    • 5 Star(1349)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Mniejsze niż sobie wyobrażałem. Wersja bez anteny zewnętrznej. Spróbuję. Mam nadzieję, że działa dobrze. Wygląda solidnie i dobrze. Przyniosłem małą instrukcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Ótimo produto esse é o famoso bom e barato pelo que faz parabéns sonoff chegou hoje e já está instalado ...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Przybył do UE szybko jak rakieta. Pierwotnie zapakowany, przetestowany we wszystkich trybach i działa supereb. Doskonały sprzedawca, kupi więcej produktów SONOFF ponownie. 🤝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Oryginalny produkt!!! Bardzo dobrze zapakowany, przybył bardzo szybko. Działa idealnie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobra jakość i bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Przyszedł dość szybko, nie testowałem jeszcze, ale nie ma widocznej awarii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dostawa od zamówienia do odbioru, w ciągu 9 dni, bardzo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Hogh polecał! Praca doskonała i bardzo dobra jakość! I bardzo szybko dostarcza 🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Mam drugą. Jestem zadowolony z pierwszego i mam nadzieję, że wykorzystam również drugi. Dobry produkt polecam, przybył szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Wszystko przybyło idealnie! Jestem pod wrażeniem terminu. Kupiłam dzień 10/09/2020 i otrzymałam dzień 09/10/2020. Nie byłem opodatkowany, na szczęście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 464
    • Ft3 537
    • Ft4 847
    • Ft8 322
    • Ft4 622
    • Ft5 325
    • Ft5 584
    • Ft7 381
    • Ft4 776
    • Ft3 697
    • Ft4 622
    • Ft3 903
    • Ft4 930
    • Ft6 407
    • Ft7 705
    • Ft5 238
    • Ft8 229
    • Ft4 625