Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(339)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(339)
    • 5 Star(318)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    6/5 .Τέλειο προϊόν με προσεγμένη συσκευασία. Πολύ ποιοτικό με δυνατότητά σύνδεσης στην εφαρμογή ewelink και χρήσης από το κινητό. Η led ταινία διπλής όψης είναι άψογη και η προσαρμογή σε όποια επιφάνεια θέλεις είναι παιχνιδάκι. Στα €26 ευρώ με τα μεταφορικά είναι πολύ τίμια επιλογή. Το μόνο μειονέκτημα ο μεγάλος χρόνος αναμονής (παράγγειλα στις 04/12 και παρέλαβα 18/01)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Przyjechała osiem dni z Czech, bardzo ładne opakowanie z wszystkimi rzeczami na miejscu. Próbowałem, wszystko działa idealnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    O produto é fácil de instalar, tem boa conexão com WIFI e funciona muito bem. Percebe-se que é um produto bem construído, de qualidade. Tem integração com Alexa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jak większość produktów Sonoff jest dobrej jakości łatwy do skonfigurowania i instalacji integruje się dobrze z moją automatyka domu jest i dobrze rozpoznawany przez Google home, Nie zapomnij dostarczyć zestawu połączeń, jeśli są prowadzone do przecięcia led wstęgi I zainstalowano go wokół mojego łóżka i pod stolikami nocnymi i połączone z czujnikiem ruchu, więc będzie również służyć jako automatyczne oświetlenie nocne! Jedynym negatywnym punktem jest to, że klej taśmowy nie jest zbyt mocny i nie mamy kija, aby wsadzić kontrolera, ale poza tym wszystko jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Świetna latarnia. Ale zachowaj się dla kłopotów ze znalezieniem adaptera i sterownika mocy. Ostateczne koszty są znacznie wyższe niż komplet. Na pilocie zielony i niebieski kolor są zamienione... Ale jako dodatek jest to świetna wartość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Doskonały pasek LED, kupiłem dwa. Doskonale działa zarówno z kontrolą przez smartfona, jak i z Alexą lub Google home. Mają doskonałe światło. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Modli się o dobry produkt, chociaż trochę się boję wstążeczek, które przynoszą silikon nad ledami, które z upałem słabszą jakością stają się żółte. Nie prosiłem o całą taśmę, a teraz czekam na kontrolera.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Wspaniałe produkty, bardzo tanie, i przybył w doskonałym stanie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Świetny produkt

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 532
    • Ft9 126
    • Ft3 344
    • Ft5 858
    • Ft2 736
    • Ft9 430
    • Ft4 562
    • Ft2 702
    • Ft4 784
    • Ft4 866
    • Ft5 441
    • Ft5 779
    • Ft6 083
    • Ft4 227
    • Ft6 083
    • Ft7 909
    • Ft6 692
    • Ft3 344