Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Opakowanie jest uszkodzone, ale na szczęście produkt nie. Trudno było połączyć się z siecią WiFi, ale od tego czasu działa prawidłowo, dobrze radzi sobie z wentylatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobra jakość usług

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Kupiłem go dla wentylatora i lampy. Znam jakość Sonoffa, mam nadzieję, że działa bezproblemowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Doskonała jednostka, łatwa do zainstalowania (przez elektryka), Ifan03 używa pilota 433Mhz, który rozwiązuje problemy z pilotem 2,4Ghz. Zarówno pola kontrolne Ifan03, jak i 02 są bardzo wytrzymałe i po prostu działają, połączenie WiFi jest stabilne i łatwo je sparować. Wszechstronne, świetne urządzenie, które działa. Sonoff produkują świetne produkty, mam ich kilka wyłączników zasilania, włączników światła i Ifan i jestem z nich niezwykle zadowolony. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    Perfect fitting, even if the size is a millimiter larger than previous one I have installed. Perfect working, immediate matching with the app on my smartphone, no problems at all in connecting to wifi and app. The remote control is small, and the keys are a bit difficult to understand The biggest issue with this is that the connection with Alexa does NOT allow to select the speed, only ON and OFF for light and fan (independently) when I was hoping also the 3 speeds could be selected. Maybe in a future update ? The 3 speeds are slighly faster than my previous control, but this is OK or even better It's strange to hear many clicks when executing commands, probably there are physical relays inside ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    The unit itself is of a premium build quality and comes with a remote and included battery, probably that remote would be kept aside as Google assistant or Alexa would do its job. Documentation was simple, setup also. ensure u don't make a mistake during wiring as it could ruin all the electronical components within.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2019

    Tal como se describe, estupendo para el ventilador de techo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2020

    πολυ καλο και σαν πιοτητα και σαν λειτουργία. Αντικατεστησα το ασχημο ροοστατη της εταιρειας και ενα διακοπτη βαζοντα αυτο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Bardzo szybka wysyłka, oddaję ją w 15 dni. Pozycja jest ok, ale w porównaniu do innych produktów synoff ma mniej opcji Ogólnie wygląda to świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 136
    • Ft4 747
    • Ft3 197
    • Ft6 018
    • Ft4 312
    • Ft8 295
    • Ft6 303
    • Ft2 652
    • Ft3 050
    • Ft2 835
    • Ft9 623
    • Ft13 274
    • Ft3 648
    • Ft3 316
    • Ft4 597
    • Ft6 303
    • Ft4 528
    • Ft4 212