Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(364)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(364)
    • 5 Star(333)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2020

    Strona główna 23 października wakacje i długi weekend, powoli przyszła z UE, ale w końcu dotarła. Wygląda na ładny aparat. Kupiłem go dla zgodności Ewelinka. To dobry film nocny w zamkniętej przestrzeni. Możesz przełączać się między SD i HD w rozdzielczości. DPD dostarczyło go w nietkniętym opakowaniu, oczywiście próbowałam z kamerami przed opiniami. Więc dałem ci pięć punktów.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Aparat sam w sobie jest doskonałej jakości w cenie. Łatwo się łączy, działa dobrze, dobrze wygląda i dokładnie przegubowy. Kilka niedogodności jest związanych z Sonoff App - jeśli chcesz, aby kamera uruchomiła inne urządzenia przez IFTTT, musisz włączyć powiadomienia, ale nie możesz ich wyłączyć za każdym razem, gdy kamera się porusza. Najgorsza rzecz w dostawie - celowo wybrał do wysyłania z CZ z szacowanym czasem do 2 tygodni, ale faktycznie było to 4!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    To mój najlepszy zakup w Banggood. Łatwy w instalacji. Nie trzeba zmieniać firmware, aby korzystać z RTSP z asystentem domowym. Teraz widzę moją starą rezydencję 7 km od nowego domu. Audio jest czyste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Dobre opakowanie przybyło bez uszkodzeń w krótkim czasie. Zamówiłam już taki aparat. Byłem z tego zadowolony, więc zamówiłem kolejny. To mój trzeci taki aparat. Wygląda dobrze i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Normalna dostawa, nie szybka i nie powolna. Ładny wygląd, wymagający kształt. Łatwy w instalacji. Dobrze działa. Myślę, że jest to bardzo przydatne narzędzie w mieszkaniu. Polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Camera is really good quality, my only complaint was with getting the device added. The instructions need to be very, very explicit that this CANNOT be used on any network except for a 2.4GHz. It does not work with multi-bandwidth network routers unless you put them into 2.4GHz exclusive mode. This was very frustrating. The WIFI chips in these devices really need to be upgraded. Also, if it supported POE it would also be really great as this would allow for a cable for data and power as the included power adapter has a very short cable (if this was longer it would also be great)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy przybył dużo przed oczekiwanie!!! Produkt 100% będzie nadal kupować!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Dobra jakość wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Bardzo ładny aparat, bardzo ładna jakość wideo. Nie podoba mi się tylko to, że nie ma mikro USB dla zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Podobało mi się to, co mi potrzebne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,937
    • Ft10,564
    • Ft11,309
    • Ft5,902
    • Ft18,116
    • Ft10,564
    • Ft7,456
    • Ft19,785
    • Ft9,320
    • Ft11,962
    • Ft10,937
    • Ft6,523
    • Ft6,213
    • Ft9,320
    • Ft13,050
    • Ft19,825
    • Ft27,967
    • Ft8,202