Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(952)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(952)
    • 5 Star(922)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2022

    .. To przyszło bardzo szybko... Nie za szybko!!! .. ale bez rozkładu... ...nie pierwszy, którego użyłem ze znanej firmy... ... Łatwe podłączenie i pozycjonowanie... ... Troszkę za duże w tych wymiarach... Ale nie miałem problemu z przestrzenią. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Szybko po opublikowaniu, jakość produktu bardzo dobra, bez żadnego wykończenia, łatwo łączy się z aplikacją, obsługuje Ok Google, a także Alexa z Amazon. Aplikacja dostępna w Google Play i App Store Jest to mały podręcznik z informacjami o instalacji przewodów elektrycznych, aplikacja jest trochę skomplikowana, aby skonfigurować urządzenie z Alexa, dla tych, którzy nigdy nie korzystali z aplikacji, może być trochę trudne do skonfigurowania go, aby wszystkie funkcje działały idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    .. To przyszedł szybko i bez uszkodzeń ze względu na dobre opakowanie!! .. Jest podłączony dość szybko i łatwo!!! ... Wszystko zgodnie z opisem produktu... ... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. trochę za duży w tych wymiarach. Ale nie przeszkadza mi ta część, w której go używam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    To nie pierwszy raz, kiedy biorę ten przekaźnik. Jak zawsze, doskonale! Łatwy do ustawienia i zarządzania. Niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Znakomity produkt!! Szybka dostawa wybierając „Banggood Express"! Wysyłam instrukcję, aby być gotowym po otrzymaniu produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Wszystko w porz1dku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    /Urządzenie dotarło do celu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Powinienem dostać jeden za darmo, a drugi po obniżonej cenie. Mam tylko jeden po obniżonej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    Buscaba un sonoff dual para encender dos puntos de luz en el pasillo con pulsadores, para ello coloque unos muelles en las teclas de los interruptores y solde unos cables en la placa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$6.99
    • US$42.29
    • US$51.99
    • US$43.88
    • US$62.99
    • US$15.74
    • US$19.64
    • US$20.99
    • US$21.99
    • US$18.99
    • US$18.46
    • US$19.49
    • US$13.74
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$21.99
    • US$7.99