Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Produkt dotarł na czas i dobrze zapakowany! Bardzo dobrze! Aplikacja DUALR3 i Android są łatwe do założenia. Testowałem funkcję licznika i dwa kanały działają dobrze razem. Ma małe opóźnienie, aby wyświetlić wartości: napięcia, prądu i mocy. Czasami muszę ponownie odmrażać okno de app, aby zaktualizować wartości. Funkcje kontroli obciążenia i licznika działają oddzielnie. Musisz wybrać tylko jedną funkcję na raz. Podobał mi się ten zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Przybył około 3 tygodni po zamowieniu, musiałem zapłacić listonoszowi około 4,5€. Zakupione do automatyzacji 5 rolet i sterowania nimi nawet zdalnie:Sonoff jest gwarancją.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Działa bardzo dobrze.. Możliwe jest zdefiniowanie 2 gangów kontroli światła w trybie kurtyna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobra jakość. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Każdy produkt Sonoff jest lepszy od poprzedniego. To było naprawdę łatwe do zainstalowania i konfigurowania i ma mocniejszy procesor niż poprzednie modele (ESP32 w porównaniu do ESP8266).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Został wysłany i dostarczony w odpowiednim czasie. Przedmiot jest solidny. Jeszcze nie próbowałem, ale wydaje się, że działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dobrze, podłączone do okiennic elektrycznych wykonuje swój obowiązek. W niektórych sklepach internetowych można znaleźć to na kilka euro mniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    modulo doppio relè ottimo non solo per le luci ma anche per tapparelle, facile da installare e configurare lo consiglio, spedizione veloce Grazie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Wreszcie przybył, teraz spróbuję ich, ale jestem pewien, że Sonoff nie zawodzi.Zakupione x rolet zarządzanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft8 648
    • Ft5 018
    • Ft8 969
    • Ft8 008
    • Ft5 444
    • Ft5 765
    • Ft5 444
    • Ft5 444
    • Ft3 736
    • Ft4 806