Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Dobry produkt w niskiej cenie. Niestety dostawa trwała długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Wszystko wygląda dobrze. Bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dobry produkt, doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Zrozumiałem, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To nie działa, nie działa. Nie mogę połączyć go z aplikacją ewelink latarką cały czas. Bardzo zawiedziony, dziękuję za pomoc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Działa prawie zgodnie z oczekiwaniami, z wyjątkiem tego, że pamięta ostatni stan, kiedy zasilanie jest odcięte. Dlatego też nadrzędne z przełącznikiem zasilania jest niemożliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Właśnie przybyłem na czas... Biorąc pod uwagę opóźnienia logistyczne na całym świecie z powodu CoVid19 i fakt, że przybyły przed oczekiwanym czasem, jestem całkiem zadowolony ze wszystkiego, zarówno zamówienia i dostawy i samego produktu. Długość wynosi ok. 9 cm i są dość lekkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Czy to, co powinno, tańsze niż ikea gniazdka wtyczki, nawet zbr3 jest oceniany tylko na 10amps. Kupimy więcej w razie potrzeby. Jeśli Sonoff mógł złamać 16ampów, to powinno mieć 6 gwiazdek ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Świetny tani przełącznik, działa bezbłędnie w SmartThings. Kupiony przed COVID-19 z darmową wysyłką, więc ten przyszedł teraz po miesiącu i kilku dniach. Dobrze spakowana i zabezpieczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    POLISH: Działa bardzo dobrze. Współpracuje z CC2531 (ZIgbee2MQTT ) na Domoticzu bez problemu. ENGLISH: Switch works great with CC2531 (ZIgbee2MQTT ) and Domoticz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 165
    • Ft5 383
    • Ft5 852
    • Ft4 388
    • Ft5 383
    • Ft4 750
    • Ft4 433
    • Ft3 799
    • Ft6 334
    • Ft4 987
    • Ft21 223
    • Ft7 918
    • Ft8 048
    • Ft8 552
    • Ft4 753
    • Ft4 388
    • Ft14 889
    • Ft7 107