Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(382)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(382)
    • 5 Star(370)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2022

    Bardzo podekscytowany tym produktem, kupił Sonoff pojedyncze przełączniki wifi przed i działa świetnie. Chcesz zwiększyć moje projekty dzięki kontroli wielu jednostek... Dzięki Sonoff i Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Nice Product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    OK, nowa wersja, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Wszystko OK, ale preferowany model r2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Wygląda dobrze, testowany z zasilaczem 220v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo przydatny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Otrzymane w mniej niż 3 tygodnie, teraz zaczyna się test. Jestem bardzo podekscytowana w tej chwili

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Podłączyłem 220V AC PWr po podłączeniu. Przełączniki R1 i R2 Nie otwarte na wskaźnik panelu led. R3 sw NO otwarty na wylot i NC i neutralny dla wskaźnika panelu led. Kiedy wyłączyłem R3 sw NC kontakty 220v ac wskaźnik zapalony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Panos75
    GR
    22/12/2020

    Πολύ καλός χρόνος παράδοσης. Μέχρι και κατσαβιδακι είχε μέσα, όπως το περίμενα. Excellent as I was expect to be

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Produkt dotarł przed terminem. Przetestowałem go, ustawiłem z aplikacją i działa idealnie. Kupię jeszcze dwa do mojego projektu automatyzacji światła na mojej teacara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.65
    • US$13.88
    • US$16.99
    • US$18.46
    • US$16.99
    • US$51.96
    • US$44.99
    • US$12.69
    • US$10.01
    • US$34.99
    • US$38.99
    • US$17.31
    • US$24.09
    • US$10.38
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$17.99