Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Nie wiedziałem, że nie dostanę wersji LED. Ale poza tym, zestaw słuchawkowy był bardzo dobry. Był niezwykle lekki i wygodny nawet po długim użyciu. Polecam bardzo uważnie przeczytać opis przed zakupem. - Bo ja tego nie zrobiłem. Wysyłka została opóźniona o kilka tygodni z powodu problemów z zapasami, ale poza tym nie było żadnych innych kłopotów. Wysoce zalecane. Można go również kupić bezpośrednio ze strony internetowej, którą polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    wszystko fajnie. jedyne zastrzeżenia jakie mam to do mikrofonu gdyż wczytuje on dźwięki ze słuchawek ale pomijając to wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Bardzo piękna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Bardzo dobry, dźwięk i wygląda świetnie, dostawa była zaskakująco szybka, kocham go i super polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Piękny przyszedł bardzo szybko bardzo dobry materiał audio bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Nie użyłem jeszcze produktu. Z recenzji to był świetny zestaw słuchawkowy. Ale muszę pogratulować sklepowi, który przysłał mi produkt. Dostawa trwała mniej dni od dostaw w moim kraju!!! Niesamowite!!! Wrócę do przejrzenia produktu po jakimś użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Przybyło zgodnie z obietnicą produktu ugniatane pudełko, ale było do przewidzenia, ale produkt był nietknięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo dobrze, przybył w ciągu zaledwie 14 dni, biorąc pod uwagę, że mieszkam na dalekiej północy Brazylii, uznałem czas za rozsądny. Dobrej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Otrzymałem produkt po 10 dniach, co jest dość szybkie w porównaniu z innymi zamówieniami, które trwają do 30 dni przed otrzymaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Niezła rzecz, 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$20.89
    • US$54.04
    • US$28.59
    • US$54.99
    • US$27.49
    • US$30.79
    • US$32.99
    • US$26.39
    • US$59.39
    • US$73.99
    • US$30.79
    • US$62.99
    • US$19.99
    • US$39.59
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$259.99