Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Po prostu wspaniały! Błyszczy na różne sposoby, przybył w idealnym stanie i przed 30 dni. Dźwięk naprawdę różni się trochę od drewnianego ukulele, ale przy kilku godzinach grania, dźwięk staje się całkiem dobry. Super polecam 🤩

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Przybył bardzo dobrze zapakowany, w idealnym stanie, przybył dość szybko tmb, wszystko działa, ładowarka, w porządku, można kupić bez obaw, błyszczy na różne sposoby, tak jak opis. Bardzo dobry i praktyczny przypadek zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Ludzie są prawdziwymi kkk, super produkt działa! Zajęło mi trochę czasu, aby dowiedzieć się, jak zadzwonić, ale wszystko działa, i przybył przed 1 miesiącem!! Ciągi muszą być dostrojone i zmienia dźwięk drewna pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Wygląda świetnie, jest wiele opcji. Nie mogę grać tego daru, więc nie mogę komentować tego aspektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Przybył w doskonałym stanie i jest jak to wygląda na zdjęciu:3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Niezadowolony, produkt jest zabawką, kupiłem go córce. Była bardzo podekscytowana, była smutna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Wszystko szło dobrze, bardzo pięknie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Przesyłka była bardzo szybka! Ukulele same w sobie są super zabawne. Oczywiście dźwięk nie jest tak świetny, ponieważ jest plastikowy, a nie drewniany i muszę zmienić struny, ale światła są niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wyśmienicie. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy. W świetnym stanie, tak bardzo go kocham

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.39
    • US$20.99
    • US$130.40
    • US$89.24
    • US$99.35
    • US$13.24
    • US$28.87
    • US$115.49
    • US$115.19
    • US$70.99