Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Najwyższa jakość, jedynym problemem są liczby, które nie są dokładne. Muszę zamówić jeszcze raz, bo te buty są duże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wspaniałe buty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2019

    They are so pretty and look EXACTLY like the photo online. So cute and sooooo comfortable! Also, they appear to be made well. While shoes fit everyone differently, this was a perfect fit for me!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    They are made nicer than I expected. The straps press a little on the top my foot, but not enough to matter. I'm still wearing them. It should be noted, most shoes do that on my feet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Bardzo zadowolony z butów, bardzo miękkiej skóry. Dobra jakość. Doskonała dostawa do Wielkiej Brytanii, bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Kocham to jest bardzo ładne buty bardzo piękna para butów rozmiar 9 i kocham wygląd i jak piękne wszystkie kolory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Bajecznie. Wyglądają świetnie i czują się świetnie. To moja trzecia lub czwarta para Socofy. Kocham tę markę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    Molto comode e morbide, veramente carine come da descrizione, calzano come da tabella delle taglie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    They are beautiful! But I followed the recommendation of asking for a bigger size and it was not necessary, I want to change them to my right size

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    recebi antes dos 30 dias, realmente foi o mesmo produto da foto. adorei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$99.32
    • US$48.50
    • US$25.40
    • US$38.10
    • US$61.20
    • US$36.95
    • US$47.34
    • US$64.67
    • US$26.55
    • US$31.17
    • US$22.99
    • US$48.50
    • US$13.85
    • US$39.20
    • US$46.19
    • US$45.99
    • US$72.75