Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Najwyższa jakość, jedynym problemem są liczby, które nie są dokładne. Muszę zamówić jeszcze raz, bo te buty są duże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wspaniałe buty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Bardzo zadowolony z butów, bardzo miękkiej skóry. Dobra jakość. Doskonała dostawa do Wielkiej Brytanii, bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Kocham to jest bardzo ładne buty bardzo piękna para butów rozmiar 9 i kocham wygląd i jak piękne wszystkie kolory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Bajecznie. Wyglądają świetnie i czują się świetnie. To moja trzecia lub czwarta para Socofy. Kocham tę markę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    recebi antes dos 30 dias, realmente foi o mesmo produto da foto. adorei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    They are made nicer than I expected. The straps press a little on the top my foot, but not enough to matter. I'm still wearing them. It should be noted, most shoes do that on my feet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    Molto comode e morbide, veramente carine come da descrizione, calzano come da tabella delle taglie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    They are beautiful! But I followed the recommendation of asking for a bigger size and it was not necessary, I want to change them to my right size

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2019

    Very comfortable to use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.34
    • US$75.06
    • US$80.49
    • US$87.39
    • US$82.79
    • US$88.54
    • US$116.44
    • US$111.54
    • US$80.29
    • US$89.99
    • US$95.89
    • US$96.59
    • US$97.74
    • US$86.61
    • US$85.46
    • US$100.04
    • US$39.00
    • US$41.39