Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Guila
    CO
    12/07/2021

    Jestem całkowicie rozczarowany tym dostawcą, ponieważ mogą zaoferować produkt i wysyłać innych o gorszych cechach, gdzie jedynym zestawem świateł jest ten biedny i nieszczęśliwy, który masz przed sobą. Skrzynka jest otwarta, trzy znaczki otwarte, mogę powiedzieć, że zmienili produkt. Przychodzi z podręcznikami urządzenia, które zamówiłem, a oni wręczają mi to oszustwo. Niż decyzja. Mam nadzieję uzyskać odpowiedź od kogoś naprawdę poważnego i profesjonalnego. Zakup dokonałem 22 czerwca i właśnie otrzymałem go dzisiaj, 12 lipca, to była jedyna możliwość zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    OMG co głośnik, ma więcej funkcji niż myślałem (inc: FM Radio), głównie w celu zastąpienia moich gównianych głośników PC i to brzmi świetnie, wygląda niesamowicie. A trzeba kupić dla osób, które mają zakrzywiony ekran. Tylko narzekam, że język jest chiński.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Wszystko wyszło doskonałe tylko jeden klucz jest nie na miejscu, ale nic tak złego jak wklejenie go i już ten, zadowolony produkt w dobrym stanie i gotowy do użycia, instrukcje są w języku chińskim lub japońskim, który będzie wiedział, ale poza tym wszystko dobrze, jest intuicyjny i łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Naprawdę lubię to i dobrej jakości dźwięku, ale mam problem z językiem jego chiński i kupiłem wersję globalną, więc każdy wie, czy mogę zmienić język na angielski, co będzie pomocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Bardzo dobry produkt, ale nie spodziewaj się wiele, wydają się 4 wyjścia, ale są tylko 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonały produkt, przybył dość szybko, jakość dźwięku bardzo dobra, klawiatura wszystko mechaniczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Zamówiłam (SOAIY SH39) i nie było w takiej formie jak prosiłem, załączam zdjęcia, i mam nadzieję, że otrzymam takie same jak w reklamie produktu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Doskonały produkt, polecam sprzedającego. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Nie dostałem tego, za który płacę chcę pełnego zwrotu pieniędzy i wybieram też USA.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo piękny produkt, silny i prosty w użyciu, doskonały dźwięk. Godne polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 596
    • Ft25 588
    • Ft58 579
    • Ft16 955
    • Ft24 663
    • Ft4 005
    • Ft41 307
    • Ft32 048
    • Ft25 588
    • Ft6 163