Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2019

    Consegna molto rapida; 20 giorni in Italia. E' di ottima fattura e molto preciso . L'ho provato all'interno della mia casa e mi da un valore di 3 Pm , segno di ottimo ambiente, Nella terza foto ho verificato un percorso fatto in auto all'interno di una galleria lunga 4 Km. Come si vede il valore 63 PM. definisce un pessimo ambiente. Ottimo prodotto , molto affidabile!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2019

    This is a very good sensor. It stabilizes within a minute or so to give stable readings. Is fast and sensitive. Beautiful large display. Very handy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    It tells you whether there are pollutants in the house, in the rooms. Very handy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Produkt wysokiej jakości Szybki czas reakcji Piękny pokaz. - Mniej wygodny kabel USB, krótki i sztywny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    High quality look. Works quickly and shows same results as my air purifier. I'm happy with this purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    ottimo prodotto. Piccolo e compatto, ma tutti i dati sono leggibili. la lettura dei pm è affidabile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    banggood very good contact.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    chất lượng tốt. giao hàng nhanh. rất hài lòng về sản phẩm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 107
    • Ft5 241
    • Ft19 302
    • Ft9 082
    • Ft16 385
    • Ft12 868
    • Ft7 863
    • Ft11 468
    • Ft9 174
    • Ft32 773
    • Ft19 663
    • Ft34 740
    • Ft10 485
    • Ft14 418
    • Ft16 273
    • Ft9 830
    • Ft3 782
    • Ft9 174