Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(385)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(385)
    • 5 Star(372)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2020

    Oglądałem wiele filmów w YouTube o tym produkcie i lubiłem go mieć. Spróbuje go wkrótce i jestem szczęśliwy, aby mieć 2 szt. do wykorzystania ich w moim warsztacie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Le cyclone est fourni avec un gabarit. On peut donc le fixer facilement sur un pot de peinture vide. Quasiment tous les déchets aspirés finissent dans le seau

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    excelente vendedor me llego menos de lo que yo esperaba,, empacado muy excelente,, cumplimiento muy excelente, producto excelente,, muy recomendable el vendedor al 100% muchas gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Wyśmienity cyklon... Działa doskonale... Odkurza ponad 95% proszku w moim kolektorze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Szczęśliwi z produktu, szablon śrub do wiercenia i niektóre adaptery do próżni będzie świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Allesa okay! *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Atveze greitai. Gerai supakuotas, nesugadintas. Esu patenkintas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Zapakowane bardzo dobrze. Zawiera wszystkie niezbędne PA DDT ts (zapakowane wewnątrz głównej jednostki). Zawiera instrukcje w języku angielskim i łatwe instalowanie. Jak na razie spełnia oczekiwania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Dostawa szybko. Produkt pasuje do opisu. Wykonane jakościowo. Nie próbowałam jeszcze swojej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 217
    • Ft12 029
    • Ft2 175
    • Ft8 202
    • Ft7 574
    • Ft2 914
    • Ft5 806
    • Ft8 382
    • Ft1 575
    • Ft4 259
    • Ft7 258
    • Ft6 311
    • Ft6 943
    • Ft4 616
    • Ft2 914
    • Ft2 901
    • Ft5 465
    • Ft47 401