Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2022

    výborná cena v akcii 8,2€. plno konektorov a kvalitné kliešte. za túto cenu je to výborné excellent price in action 8.2 €. full of connectors and quality pliers. it's great for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Dobra praca i ochrona, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Te złącza dobrze sprawdzają się w przypadku drutu o małym i średnim rozmiarze i są dobrze wycenione. Należy jednak pamiętać, że obcęgi, które są przedstawione w reklamie, nie zostały uwzględnione w zamówieniu, Nawet jeśli są one reklamowane jako takie w dodatku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    plusy - cena 9€ - plno konektorov - celkom kvalitné kliešte - dajú sa použiť aj na iné konektory mínusy - za túto cenu žiadne pros - price 9 € - full of connectors - quite high quality pliers - they can also be used on other connectors Cons - None at this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    To wszystko jest trochę skomplikowane i skomplikowane. Ponieważ zapłaciłem mniej niż 10$ za duży pakiet, nie chcę narzekać, ponieważ same szczypce są warte więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Dostawca, Banggood, China Mail Service, a także australijski serwis pocztowy, wszystkie wykonał pracę w trudnych czasach. Bardzo doceniam to wszystko. Otrzymane przedmioty są dokładnie takie, jak się spodziewałem. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    .Produkt zgodny z ofertą. Nie ma informacji do czego służy pierścień z wycięciami blokowany śrubą? Na pierścieniu znajduje się strzałka "+" "-"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Czekałem długo i niestety już kupiłem takie połączenie wtykowe, ale nie ma problemu połączenie wtykowe są po prostu idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Zestaw dobrej wartości, i okaże się przydatny do niestandardowego okablowania, w którym możliwe jest narażenie na elementy. Przyszedł na czas i dobrze zapakowany do wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Duży wybór złącz wraz z narzędziami do zaciskania. Podoba mi się. Bardzo przydatne podczas instalacji lub naprawy niektórych połączeń, gdy wymagają wodoodpornych złączy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$34.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$21.64
    • US$31.23
    • US$53.26
    • US$18.47
    • US$72.24