Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(773)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(773)
    • 5 Star(750)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Normalne dupony karbowane, nie drogie. Proces karbowania wykorzystuje pęknięcie, więc można rozpocząć karbowanie przed jednym kliknięciem, następnie włożyć przewód do złącza i go zakończyć. Płatki gniazda wgryzają się w izolację, a nie wokół niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    To samoregulujące Terminal Wire Cable narzędzie jest bardzo dobrze zaprojektowane i wyprodukowane. Posiadanie delikatnie pokrytych uchwytów, jest rzeczywiście plusem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Działa dobrze do tworzenia gniazd balansujących i servomotorycznych. Do obejrzenia teraz w użyciu do sprawdzenia jego żywotności, ale wydaje się być dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    To narzędzie jest jak opisy i zdjęcia. Niska cena w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dobry obraz. Kształt narzędzia jest dobry i twardy. Zdjęcie zrobione po około 50 karbowaniu. Nie noś spojrzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo przydatne do prasowania małych terminali, mam nadzieję, że będzie trwała, jak materiał wygląda niskiej jakości, ale za cenę to uzasadnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Working perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Perfect quality, they work great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Jeszcze jej nie użyłem. To produkt, który chciałem kupić od jakiegoś czasu. Zamówiłam 3 sztuki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Jeszcze nie testowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 566
    • Ft6 176
    • Ft5 348
    • Ft8 030
    • Ft12 078
    • Ft9 631
    • Ft6 776
    • Ft2 911
    • Ft7 134
    • Ft3 566
    • Ft2 852
    • Ft4 635
    • Ft6 062
    • Ft6 776
    • Ft13 199
    • Ft10 811
    • Ft8 030
    • Ft2 852