Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Szczegóły zamówienia: Zamówiony w listopadzie 25 z CZ z dostawą 1 tydzień. Wysłany w dniu 25 listopada Otrzymane w dniu 27 listopada 1 tydzień dostawy osiągnięty. Przegląd produktu: Ta łódź to dobra zabawka i nie powinnaś czekać na nic więcej. Działa bez zarzutu i może być używany jako uzupełnienie ciężarówek WPL/JJRC. Skala jest podobna. Ma lepszą pozycję do siedzenia figury niż wersja JJRC i figurka GJOE lub podobna może być siedząca na łodzi, jeśli ma wystarczającą mobilność. Sterownik jest podobny do tych, które znajdują się w ciężarówkach JJRC/WPL. Tani kontroler, który działa. Bateria działa na tyle długo, żeby się nią cieszyć. Dołączone są zdjęcia porównujące dwie wersje JJRC i SMRC. Kadłub w obu wersjach jest taki sam, ale jeden zawiera symbol CE i wykonany w Chinach (SMRC) i drugi nie (JJRC)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    W cenie (15,50€) nie można narzekać, jednak bardzo przyzwyczaja się do kontroli. Z przodu, z tyłu, z lewej albo z prawej. Bateria trzyma około 15 minut. Zakres zdalnego sterowania jest więcej niż wystarczający. Byłem w stanie testować do 25 m, a potem nie widziałem łodzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Wszystko idealne i doskonale działające. Po wypróbowaniu w wodzie komora baterii wydaje się sucha. Dla tych, którzy chcą korzystać z niego na morzu zalecam przemywanie go w słodkiej wodzie po użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Bardzo podobny do prawdziwego, trwa około 20 minut, dostępny w trzech kolorach: szary / czarny / pomarańczowy. Kontrola radiowa 2,4Ghz pozwala na zabawę z większą ilością Jetsky'ego w tym samym czasie, w skali 1:16. Napiwek!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Świetna zabawka RC. Działa świetnie i jest bardzo zabawny. Różnica między szybką i normalną prędkością jest prawie niezauważalna. Akumulator włącza się w ciągu 20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • farsail
    UA
    04/08/2020

    Nadeszła niespodziewanie szybko... Dobrej jakości... Przetestuję się!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Świetna jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Cały stan pracy, brak uszkodzeń, przybył na 14 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Pokaż i działa bardzo polecana jakość cen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Fajna i zabawna zabawka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,017
    • Ft38,969
    • Ft18,457
    • Ft7,518
    • Ft39,031
    • Ft6,213
    • Ft8,885
    • Ft14,293
    • Ft45,993
    • Ft22,218
    • Ft48,790
    • Ft9,569
    • Ft52,644
    • Ft72,410
    • Ft4,565
    • Ft34,183
    • Ft28,505
    • Ft5,902