Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Doskonały produkt, dostarczony jak z tabeli śledzącej, włączony i zweryfikował polecenie, ale nie drona, ponieważ trzeba pobrać aplikację i wykonać kalibrację. W pudełku znalazłem również naklejkę, którą założyłem w pilocie, aby nie pomylić kontroli pomiędzy powrotem do domu, startem i lądowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Szczery dron, dobra zwrotność i stabilność w domu. Szkoda, że nie oszczędza bezpośrednio na swoim wewnętrznym SD, ponieważ go brakuje. Aplikacja do latania to Uav go 2. W moim przypadku zauważyłem, że uderzenie w obiekt nie wchodzi w ochronę. Baterie dronów są naładowane ładowarką. Również dobra funkcja zoomu. Ogólnie, za to, ile to kosztuje, czuję się usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Drone ni jest tego warte, bo ma eis, ale proszę nie używaj aplikacji uav go2 w dniu, w którym użyłem aplikacji on się rozbił silnik nagle umiera używając tej aplikacji nazywa się Rxdrone szukaj kattore, jeśli chcesz. Bo to nie potrwa tydzień Je, żeby hang Felda

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Doskonały zakup, precyzyjne i stabilne, zdjęcie 4K, idealna walizka. Nadzwyczajny system blokady śmigła. Przybył w ciągu kilku dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Góra kamery EIS len Sony mx 179

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Otrzymałem drona bez zdalnego sterowania po trzech tygodniach oczekiwania! Jestem bardzo zły

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dron wydaje się być bardzo dobrej jakości lata dobrze i utrzymuje pozycję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przesyłka przyszła z wgnieceniami, a koperta z dronem była zepsuta. Za kilka dni spróbuję drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Miglior drone economico sotto i 250 grammi.....anche molto robusto in caso di piccoli incidenti....molto consigliato con 3 batterie meglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Nagle stanął w locie i upadł na ziemię, łamiąc rękę. Nie mogę znaleźć zapasowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 775
    • Ft79 717
    • Ft88 057
    • Ft67 615
    • Ft24 698
    • Ft37 878
    • Ft57 865
    • Ft36 168
    • Ft62 897
    • Ft39 954
    • Ft34 142
    • Ft50 487
    • Ft12 262
    • Ft26 729
    • Ft53 151
    • Ft61 749
    • Ft109 761
    • Ft52 006