Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Wygląda na dobrą jakość, charakteryzuje się wymagającym wykorzystaniem materiału. Mam nadzieję, że znasz również funkcję banku mocy z 18500 mA. Światło jest dobre, ma trzy biegi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Prosta, poręczna, plastikowa latarka. Ładować się baterią. Może być stosowany jako mała ławka zasilająca, jeśli jest wymagana. 2 poziomy jasności, błysk i SOS. Za cenę absolutnie ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Niezła przyczepność, dobra lampa do ręcznego dopasowania. Oświetlenie jest potężne. Jest idealny do tego celu. Doskonały produkt, polecam go innym, aby go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Works well, it has 3 different light mode (bright, dim and flash) and alao works as a powerbank. The only concern was the logistics company: they do not bring the items to the door. The parcel was shipped to a Parcel Point ("Pick Pack Pont" as named here in Hungary) of THEIR choice, located in a tobacco shop on a pedestrian street - thus it wasn't wasy to get there by car. BANGGOOD: please consider to fire this company called Meest, since their service is not competitive at all. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Konstrukcja dobra, łatwa w obsłudze, ale do przetestowania czasu światła na jednym ładowaniu i czy jest w ogóle w stanie naładować telefon, ponieważ jest to również Power bank

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Całkiem dobra latarka. Jak PowerBank również działa, choć nie szczególnie potężny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    In all respects, it's deserved the 5* rating. My expectations are fully met. Perfect, very good quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    I am extremely satisfied! The product meets the specifications! Works perfectly, very good, I recommend!Fast shipping!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Super Schöne Artikel!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Sehr schöne Taschenlampe, klein und fein! Edeles gefüll in der Hand!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 880
    • Ft9 481
    • Ft4 376
    • Ft12 764
    • Ft9 784
    • Ft5 575
    • Ft9 478
    • Ft13 443
    • Ft5 831
    • Ft4 013
    • Ft4 373
    • Ft14 570
    • Ft16 682
    • Ft10 873
    • Ft3 994
    • Ft17 500
    • Ft3 154
    • Ft5 995