Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Ta mała latarka jest naprawdę mała, zaskakująco mocna jak na swój rozmiar i wydaje się dobrze zbudowana i wodoodporna. Nawet z pełnym zestawem baterii i kilkoma zapasowymi gumowymi uszczelkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo jasne jak na rozmiar. Dobra jakość budowy. Przyszedł z paczką baterii, których się nie spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To daje huk światła za bycie tak małym, bardzo miłym 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Bardzo dobry produkt i doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo poręczne, jasne, ale nie szczególnie olśniewające, ale całkiem dobre jak na rozmiar. Pojawiły się z dwoma czarnymi gumowymi pierścieniami, po tym, jak pewne zamieszanie wyszło, że powinny być na nici, tak, że kiedy pochodnia jest odkręcona (częściowo odkręcana) nie odkręca się sama, Wydaje się działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobra jakość budowy, ogromne światło z malutkiego urządzenia na breloczku. A ponieważ używa baterii guzikowych, nie będzie płaski, kiedy go potrzebujesz, jak małe urządzenia do ładowania. Robią popularne prezenty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo małe, bardzo dobre oświetlenie jak na tak małą latarkę. Dobra robota, jakość. Kupiłbym jeszcze raz, jeśli będzie droższy. Miał zapasowe O'ringi i dziesięć komórek. Bardzo zadowolony z produktu. Zalecałbym to w każdej chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Szybko do mnie dotarł! A to małe żebraczki, idealne do mojego breloczka! I wysyłają też baterie, dzięki. (10+).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Stanley
    US
    26/01/2021

    Bardzo fajna, dobrze zrobiona mała latarka. Jest z 10 bateriami. Super wartość. Kocham tego maleństwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobra jakość budowy i przydatne / dobre światło dla ultra kompaktowej latarki polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 494
    • Ft7 308
    • Ft12 240
    • Ft10 290
    • Ft3 842
    • Ft3 600
    • Ft7 656
    • Ft12 933
    • Ft5 552
    • Ft12 222
    • Ft4 541
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft60 545
    • Ft10 896
    • Ft172 548
    • Ft13 251
    • Ft7 693