Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Produkt jako opis. Zmontowane i przetestowane ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Dobrej jakości produkt i bardzo ładny wyświetlacz matrycy led kropek. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    its arrived, i think everything in the bag, but i have not time to make it so i dont know its working. i hope it will work when i make it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Zestaw został zmontowany, wszystko i trudności związane z brakiem instrukcji, chociaż montaż jest łatwy, zawsze są pewne szczegóły, że nie jest zbyteczne, aby pomóc. Nie wiem, po co jest rezystor, nie ma temperatury do pokazania. Data jest też dostosowana, chociaż pokazuje to tylko raz, to moja wina. Jutro zacznę proces rozwiązywania błędów SMD LED. Led, które zawsze pozostają, gdy ich polaryzacja jest zła, ponieważ nie ma instrukcji, które by wskazywały, jak je założyć bez porażki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Potrzebuję 7 godzin ciężkiej pracy, ale działa dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Otrzymałem produkt z nienaruszonym opakowaniem, szybko wysyłką, brakuje do montażu i cieszyć się tym wspaniałym zegarkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Recebi o produto bem embalado e entrega rápida. Falta montar e desfrutar dos benefícios deste magnifico relógio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Może przyda się kilka instrukcji Jest bardzo malutki Czasochłonne, ale świetny projekt po prostu być przygotowanym do utraty nieparzystej części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przybyli bez instrukcji Potrzeba podjęcia wysiłku w celu dopasowania elementów do właściwej lokalizacji w PCB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo ładna, solidna budowa, działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 656
    • Ft6 584
    • Ft2 925
    • Ft1 581
    • Ft2 557
    • Ft1 328
    • Ft1 328
    • Ft7 316
    • Ft8 146
    • Ft2 532
    • Ft4 116
    • Ft1 486
    • Ft1 740
    • Ft7 918
    • Ft2 373
    • Ft5 383
    • Ft1 328
    • Ft10 488