Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2020

    Zestaw został zmontowany, wszystko i trudności związane z brakiem instrukcji, chociaż montaż jest łatwy, zawsze są pewne szczegóły, że nie jest zbyteczne, aby pomóc. Nie wiem, po co jest rezystor, nie ma temperatury do pokazania. Data jest też dostosowana, chociaż pokazuje to tylko raz, to moja wina. Jutro zacznę proces rozwiązywania błędów SMD LED. Led, które zawsze pozostają, gdy ich polaryzacja jest zła, ponieważ nie ma instrukcji, które by wskazywały, jak je założyć bez porażki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Produkt jako opis. Zmontowane i przetestowane ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Dobrej jakości produkt i bardzo ładny wyświetlacz matrycy led kropek. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Potrzebuję 7 godzin ciężkiej pracy, ale działa dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Więc tutaj znowu nadeszła praca, jak ja to zgromadzenie, i poprosił o to samo. Czas podróży jest stosunkowo krótki, dzięki sprzedawcy i sklepowi! Zalecam... dbanie o siebie, ale nie zapominanie o innych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Dziękuję, otrzymałem paczkę i jeśli jest to możliwe, aby uzupełnić recenzję, to zrobię to po zebraniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    its arrived, i think everything in the bag, but i have not time to make it so i dont know its working. i hope it will work when i make it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Otrzymasz kompletny zestaw zegarów led.. Może później znajdziemy ten .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Montaż był dość łatwy (brak instrukcji ) zajęło około 2 dni, aby zakończyć 1 dzień dla LED reszta na dzień 2 Ustawienie zegara było trochę trudne, ale okazało się dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Nietypowy i intrygujący produkt!! Wiele SMD do lutowania, ale szuka wyzwania. Przesyłka też była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$80.49
    • US$16.16
    • US$25.29
    • US$4.99
    • US$15.71
    • US$6.43
    • US$23.44
    • US$49.44
    • US$16.48
    • US$40.99
    • US$9.23
    • US$57.49
    • US$28.74
    • US$5.98
    • US$7.12
    • US$4.59
    • US$20.69
    • US$8.99