Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Ładny produkt. produkt sprzedawany z czeskiego domu, ale bez adaptera UE. Pokrywa wydaje hałas po otwarciu / zamknięciu i coś brzęczy w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    The product arrived in perfect condition and works as expected, its really usefull and easy to use on different things

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Fast shipping good product. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Všetko ok len nabíjačka ma čínsky konektor a čínsky návod. Inak funguje ako ma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Na razie działa, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Produkty już dotarły, ale niestety nie mogę go użyć, ponieważ nie jest to ładowarka UE (sprawdałem później, nie jest na liście) i jest dostępny tylko w Chinach. Jeśli można znaleźć rozwiązanie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Ten adapter zasilający jest bot siutable dla UE 😬

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Działa bardzo dobrze, kupione razem z maseczkami ffp2, aby móc sterylizować i używać ich ponownie tak często, jak chcę. Produkt jest mały i nie ma telefonów komórkowych najnowszej generacji, ale może sterylizować wszystko inne, takie jak słuchawki, szczoteczki itp. Czas trwania programu 1 wynosi około ćwierć godziny, przez mały wentylator podnosi temperaturę do 80°, a następnie aktywuje promienie UV. Program 2 jest tylko gorącym powietrzem przez 10min, podczas gdy program 3 jest tylko promieniami UV przez 5min. Jest to niezbędny i minimalny produkt niezbędny do całkowitej sterylizacji wrażliwych części szczególnie w tym okresie, a nie. Za mniej niż 30 € nie ma nic na rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Używa gorącego suchego powietrza i promieniowania UV. Jego minus to rozmiar. Jest stosunkowo mały i nie można go użyć do sterylizacji telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Przecena z powodu obecnej pandemii. Jest to małe urządzenie, więc nie można umieścić narzędzi lagre wewnątrz. Jak widać na zdjęciach opis produktu, nawet maska musi być złożona, aby zmieścić się w środku. Oczywiście nie nadaje się dla smartfona. Proste w użyciu, o ile trwałość led tylko czas pokaże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$50.81
    • US$24.99
    • US$7.99
    • US$43.88
    • US$18.62
    • US$34.64
    • US$21.59
    • US$45.99