Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(754)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(754)
    • 5 Star(710)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 24/08/2020

    Przybyła do HJ miesiąc po meczu. Podobało mi się, mam nadzieję, że klientom też się spodoba. Może mieć lepsze opakowanie. May sen zadrapania, wydaje się być w porządku z obu ( zakup 2 ), mam nadzieję, że jest odporny. Moje wątpliwości i co do gwarancji produktu. Ah, o opóźnieniu jest dobre wskazuje, że spędza czas przez celników, plus ładunek jest zawsze monitorowany przez klienta plus punkt plus. OBS: Chciał wiedzieć o gwarancji produktu

    Komentarze
  • 17/10/2020

    Super polecam. Produkt dotarł w idealnym stanie, dobrze zapakowany i dotarł na czas. 5 gwiazdek 👏🏾

    Komentarze
  • 22/06/2020

    Zegarek jest piękny!Wypełnia oczekiwania przed ogłoszeniem, dziękuję Panie Jezu! Gratulacje, Banggood.

    Komentarze
  • 18/01/2021

    Dzięki stronie Bangwood dostałem zamówienie w osiem dni roboczych. Otrzymałem produkt w dobrym stanie. Również dzięki sprzedaży. Za bardzo zaufałem Bancode'owi. To moje drugie zamówienie

    Komentarze
  • 22/09/2020

    Bardzo się cieszę, że zegarek jest idealny Gorąco polecam

    Komentarze
  • 21/09/2020

    Pierwszy raz zegar dobrej jakości.

    Komentarze
  • 27/07/2020

    Bardzo dobry produkt! Przybywa szybko i dobrze

    Komentarze
  • 29/04/2021

    Zamówiłam go dla przyjaciela i on to uwielbia. Chyba dostanę jedną

    Komentarze
  • 24/09/2020

    Kochałem ♥️ Wspaniały zegarek, bardzo piękny osobiście. Przekroczone oczekiwania 😍 Super polecam!! ️

    Komentarze
  • 27/03/2021

    Dzięki sprzedawcy

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,626
    • Ft9,647
    • Ft6,565
    • Ft6,641
    • Ft7,875
    • Ft13,128
    • Ft8,853
    • Ft13,889
    • Ft7,292
    • Ft5,541
    • Ft4,817
    • Ft6,040
    • Ft8,739
    • Ft7,651
    • Ft6,387
    • Ft9,384
    • Ft5,299
    • Ft4,374