Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(361)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(361)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • ApXVIP4
    MD
    22/12/2020

    Mam bistro i dobrze - spakowane) Wszystko działa idealnie, co jest bardzo przyjemne. Najważniejsze - cena na opakowaniu była 3 razy niższa, za co jestem bardzo wdzięczny, ponieważ nie zapłaciłem podatku 0 )))

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Widzę, :)... Z Aomway komandor V1 przeszedł do nich, tak szczęśliwi! Byłem zadowolony z moich Aomwayów, oni wykonali robotę... Ale to jest inny wymiar. Doskonały odbiór, mix działa bardzo dobrze. Ekrany są tak dobre, ogromne, jasne i jasne, i dużo zakresu w ustawieniach (kontrast, kolor itp.). Menu OSD są bardzo proste w obsłudze. Bardzo wygodne. Minusy: tanie bezużyteczne anteny... Mały wyciek światła na dole z wąską płytką (łatwo zamocować małym kawałkiem taśmy)... Taśma jest bardzo ciasna, nawet w pełni wydłużona. Dodałem trochę ulgi, przecinając nitkę, usuwając klamrę i odpiłowując ją. (patrz zdjęcia)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Tak, teraz widzę! Przesiadłem się z mojego SkyZone'a 02S V+ na to i to jest duża różnica. Dlaczego kupiłem je zamiast cyfrowego gogla DJI? Odpowiem na nie w dziale komentarzy. Ale kiedy spojrzysz przez te gogle 04X w połączeniu z dobrym aparatem (https://bit.ly/3sfh46d) wiesz, że nie potrzebujesz konfiguracji DJI. ;-) Inni już tyle napisali, więc będę pisać tylko o największych Pro i Con moim zdaniem. Zacznijmy więc od PROS: 1. Niezła rozdzielczość ekranu i FOV. 2. Dobre i jasne menu i ustawienia OSD. 3. Regulacja diopterów jest naprawdę fajna! 4. Przycisk zasilania, żeby zostawić podłączoną baterię. 5. Wysokiej jakości pas. Tak, naprawdę dostajesz wysokiej jakości nakrycie głowy. Jest dokładnie taki sam, jak można kupić od Ethix. I naprawili też problem, że zagłówek jest za krótki. Konsekwencje: 1. Największa skarga ze mnie to lakier na tym gogle. Kupiłem szarą wersję (jest bardziej jak od szampana, a nie szara) i jam Bardzo niezadowolony. Wygląda tak tanio! Coś jak 20 dolarów... Jestem pewien, że czerwone i czarne są lepsze, bo są błyszczące i nie matowe. 2. Bezużyteczna sprawa jest za mała. Nie można wpuścić adapterów do 45° & 90° na moduł. Również bateria. Nie zmieści się. Zobacz zdjęcia. Więc kupiłem inną walizkę, gdzie wszystko pasuje idealnie. Wystarczająco dużo miejsca na więcej baterii i anten. 3. Pianka na płytkę twarzy zejdzie po 1 lub 2 dniach. Bez żartów, po prostu odpada. Naprawdę użyli do tego taniej taśmy. Więc naprawiłem ten problem wysokiej jakości taśmą 3M. 4. Przeciek światła w płytce. Są 4 małe dziurki, gdzie światło dostaje się do środka. Ale łatwo to naprawić. Wystarczy włożyć trochę gumowej gąbki i wszystko jest w porządku. 5. Tryb różnorodności nie działa prawidłowo - duże hałaśliwe białe linie. Więc użyj Trybu Mixa i dostaniesz lepszy film. Czy ten gogle jest wart swojej ceny? Przepraszam, naprawdę muszę powiedzieć nie. Wydaje mi się, że wersja light (https://bit.ly/3g6TbeM) tego gogle jest o wiele lepszym wyborem!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dostawa do regionu moskiewskiego 14 dni. Banggood zmniejszył koszty i cło nie musi być płacone! Za to, dziękuję bardzo! Cena z kuponem wynosiła 35.000 rubli. Jakość jest świetna! Zdjęcie jest cudowne! W najnowszym firmware istnieje możliwość zmniejszenia wielkości ekranu, jest to dla tych, którzy nie mogą przyzwyczaić się do dużych ekranów! Po skurczeniu ekrany są prawie takie same jak na 03O. Pasek jest niestety mały i bardzo obcisły... Musiałem kupić inny. Wentylator posiada wiele trybów prędkości! Możesz się przystosować. Wentylator działa wystarczająco cicho.. Natychmiast zaktualizował oprogramowanie odbiornika! Odbiornik działa bardzo dobrze! Kolor jest biały, ponieważ lato będzie mniej podgrzewane. Zdecydowanie polecam okulary do zakupu! To są najlepsze okulary na rynku!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Do Moskwy dotarł dokładnie w 3 tygodnie. Cena na opakowaniu została podana poniżej, nie zapłacono podatku. Paczka dotarła nietknięta. Zakupiony jako zamiennik Eashine v100. Tak bardzo zadowolony! Można porównać różnicę w wielkości ekranów na zdjęciu. Pas jest w pełni ułożony, nie naciska. Okulary siedzą jak wlewanie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Był problem z wysyłaniem na miesiąc. Punkty były dostępne, ale nie zostały wysłane. Kiedy apelują w poparcie powiedział błąd. Potem poszło i przyszło dość szybko w 2-3 tygodnie. Nie ma co porównywać z moimi pierwszymi szklankami. Ustawiam sztuczkę, ścigam go symulatorem. Mam małą głowę, ale dla niej też, paciorkowiec okazał się krótki. Kupił gumę za 10 pensów w sklepie z szyciem i wydłużył paciorkowiec. Teraz przynajmniej możesz się dostosować. Pokazy są dobre. Nie widziałem żadnych świateł/halo. Wszystko wygodne. Menu dla początkujących jest jasne, jest język rosyjski. Firmowy ostatni. Wentylator trochę chrząka. Chiny nie są najtańsze, ale opuszczają jointy. Jeśli chcesz, możesz się oczywiście zmienić, ale za takie pieniądze chcesz gotowy produkt. Czekam na helikopter.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo szybka dostawa. 25 dni do Nakhodki, przez Moskwę. Nie zapłaciłem za przejazd, ale nie wiem, czy to był sklep, dziękuję. Poskarżę się o wsparcie techniczne. Okulary są świetne, jeśli masz problem ze wzrokiem, to twoja opcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetne gogle! Aktualizacja z Fatshark HD3 i choć jakość materiału wydaje się tańsza na Skystrefach, przy kiepskich wykończeniach farb, ekrany są surrealistyczne. Świetny obraz i recepcja! RX również przegrzewa lot i nie może się doczekać, by zamontować na nim chłodnię. Miał uszkodzony kawałek twarzy, ale drobny szczegół.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dotarło bezpiecznie! To moje pierwsze gogle FPV. Zwykle noszę okulary, wzrok wynosi 0,1 lub mniej, a soczewki kontaktowe to SPH-6.00. Chociaż jest dość blisko oka, ten SKY04 był wyraźnie w centrum uwagi nawet z tak bliskim wzrokiem! Mógłbym cieszyć się obrazami, które są wyświetlane bardzo pięknie! Zastanawiałem się, jak go zasilać po zakupie, ale ten gogle ma wtyczkę USB 3.0 i może być zasilany z mobilnej baterii! Miałem tylko 1 baterię, więc to było bardzo pomocne! Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sahca
    RU
    06/02/2021

    Po Skyzone 03o na zdjęciu 04x jest trochę inna. Ale poza tym okulary są tylko 🔥. W 03o brakowało mi ipd, w 04x jest dobrze. W niszy pod nosem z jakiegoś powodu nie było w pełni skręcone śruby, na jednym ze zdjęć można zobaczyć. Wielu ludzi na recenzjach mówiło, że pasek był krótki, naprawdę krótki, ale miałem szczęście, że mogłem się wyróżnić. Moje okulary dostarczono mi 2,5 miesiąca do Moskwy, myślałem, że je zgubiłem. Czytałem poprzednie recenzje, wielu pisze, że bardzo szybko prowadził, prawdopodobnie po prostu miałem pecha lub bangood nie lubi mnie 😂😂. Cóż, najważniejsze jest przyjść i wszystko działa. Dziękuję sklep, mam nadzieję, że bangood pod względem szybkości dostawy dojdzie do poziomu z aliexpress.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 633
    • Ft4 543
    • Ft60 755
    • Ft4 271
    • Ft10 591
    • Ft9 156
    • Ft4 882
    • Ft188 983
    • Ft7 049
    • Ft2 464