Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Installed and worked great on my Eachine EV300O V1 (launch version purchased early last year). This is now essentially upgraded to EV300O V2 without the sticker :). Quick to install, followed instructions posted by Oscar Liang. Upgraded the firmware on the receiver module and the goggles separately (3 downloaded files in total). Very pleased, great price and shipping - thank you Banggood Team!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Wymieniłem DVD w okularach, uaktualniłem firmware, wszystko działa - pisze 60/50 fps (w zależności od systemu kolorów). Nie widzę sensu zmiany v1 na v2, jeśli tak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Zakupiono, aby zaktualizować (mam nadzieję) moje gogle Skyzone 04X V1. Zgodnie z instrukcjami Oscara Liang, mam nadzieję, że wkrótce zostanie zainstalowany pomyślnie. Świetna cena i szybka dostawa od Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Przyjechali w 10g w marnej plastikowej torbie i nie mają ochrony jak zwykle, na pewno, że 2 bąbelki mogą je... Uwaga: Dla EV300O firmware pobrany z linku jest plikiem RAR, a nie Zipem, więc powinien być wyodrębniony odpowiednio, w przeciwnym razie powie, że jest pusty / zepsuty!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    DVR jest gładszy niż sobie wyobrażasz, a uaktualnienie sprawia, że jest łatwiejszy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Запчасть пришла быстро. Запчасть не была хорошо упакована в защиту, поэтому одна радиодеталь была повреждена. Также погнут шлейф. Если шлейф можно поменять, то с радиодеталью сложнее.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Produkt dotarł bezpiecznie do nas. Natychmiast zaczęto go instalować. Sama praca polega na usunięciu trzech śrub, demontażu, zwracając uwagę na złącze, wyjmij oryginalną płytę DVR i zmontuj w ten sam sposób. Jeśli zdemontowano gogle, zajmie to około 1 do 2 godzin. To bardzo dobre uczucie, kiedy testujemy. W przyszłości chciałbym wyjść na zewnątrz i przetestować go na poważnie. Efekt jest ogromny, dzięki prostej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Mam 50fps, jestem szczęśliwy. Mam kilka problemów z Google firmware (nie dvr) w opisie: Chińskie litery i dziwne kolory. Tak więc musiał odbić google jeden, ale po tym działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Dobra nagrywarka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Wszystko w porzšdku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.56
    • US$119.99
    • US$13.99
    • US$93.99
    • US$103.99
    • US$14.29
    • US$32.71
    • US$23.85
    • US$19.59
    • US$289.99