Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Świetny oryginalny ładunek. Serializacja na stronie SkyRC jest potwierdzana. Jestem zadowolony z zakupu, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Oryginalna ładowarka imax B6. Polecane w 100%. Bardzo szybka dostawa. W ciągu 15 dni przybył z Chin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Bardzo dobra ładowarka marki skyrc jedyne co mi się nie podoba to że brak jako większej jakości w podwoziu znalazłem mały defekt w bocznych pokrowców bardzo dobry i w różnicach z mini wersji usuwali port usb dla połączenia z pc Chociaż niewiele było używane rozmiar jest większy niż mini, ale jest z bardziej aktualnym oprogramowaniem i z dobrymi rzeczami lub poprawami w v2 i coś jeszcze jest z dwoma portami mocy dla xt60 i 12v do 18v jack

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jest z wieloma adapterami i działa bardzo dobrze! Używam go do ładowania baterii lipowych do dronów i asg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Wygląda na dobrą jakość, mój pierwszy testowany zestaw baterii poszedł w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wygląda dobrze, powiedz tylko czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    To oryginalna ładowarka. Działa w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo ładna ładowarka mam ich cztery i działa świetnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    To naprawdę dobra ładowarka! Wymaga minimum mocy 5A! Firma była szybka i precyzyjna. Czapki z głów do drużyny Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Jest to bardzo miła i przydatna ładowarka. Działa na kilka sposobów i jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 480
    • Ft3 188
    • Ft2 815
    • Ft4 983
    • Ft2 846
    • Ft11 035
    • Ft22 789
    • Ft5 337
    • Ft18 497
    • Ft4 983
    • Ft7 474
    • Ft4 625
    • Ft9 247
    • Ft4 625
    • Ft38 812
    • Ft3 200
    • Ft36 688
    • Ft70 912