Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2019

    The box was crushed, but there was no problem with the contents. The XT30 conversion connector was purchased separately. We are glad that we can use LiHv. 

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    ottimo caricabatterie anche HV a un prezzo ridicolo, preso per hubsan zino e le sue lihv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    The charger is good. On 1A it charges lipos (I try 2 cells) as fast as my semi-prof. charger. But the charger box was not packed properly (actually it was not packed at all) and looked like someone played a football with it (see the photo). I find this unacceptable...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    Très bon chargeur. Simple et efficace. Matériel de qualité.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jest to ładna mała ładowarka do ładowania baterii i ma wystarczającą moc, aby móc używać równoległego ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Witam wszystkich, dla informacji dla przyszłych nabywców jeśli zamówić z „Priority Direct Mail", będą dostarczane w „collisimo" dla francuskiego oczywiście. Dzięki, Banggood zawsze na górze. SKYRC: Ładowarka dobrej jakości, solidna i łatwa w użyciu za swoją cenę, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    US
    15/12/2018

    only con this has is theres no display screen for exact lipo volts. it does have LED lights for indicators that tell you low, half, and full voltage of the lipo. charges pretty fast for a small charger. has 4 amp settings from 1-4 amps. i charge my 4s 1500mah at 2amps. all in all, bang for the buck, good, cheap little charger. recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Wspaniała mała ładowarka. Szkoda, że nie jest wyposażony w gniazdko XT30 en żeńskie do ładowania pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 233
    • Ft23 171
    • Ft11 084
    • Ft7 644
    • Ft5 956
    • Ft9 174
    • Ft7 280
    • Ft2 672
    • Ft3 086
    • Ft16 437
    • Ft8 604
    • Ft8 604
    • Ft9 598
    • Ft14 564
    • Ft25 158
    • Ft13 239
    • Ft6 949
    • Ft68 196