Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(262)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Zamówiony 23.03.2021 otrzymał paczkę w Sankt Petersburgu 10.04.2021. Po dokonaniu płatności sprzedawca wysłał opłatę w ciągu 24 godzin, jak to jest napisane na stronie internetowej. Sprawdziłem, że działa. Do sprzedawcy szacunku i szacunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Król ładowania, w najlepszej cenie, tańsze gdziekolwiek nie znalazł. Dostawa pocztą Federacji Rosyjskiej, ale wystarczająco szybko, 3 tygodnie do Sankt Petersburga. W 100% oryginalny. Wymiary są oczywiście potworne, w porównaniu do litocal 500 i tak dalej. Funkcjonalność jest oszałamiająca, jeśli potrzebujesz ładowania włożone i zapomniane, to nie chodzi o nią, tutaj musisz myśleć przez wszystkie cykle i programy, ale potem jest raj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Znakomity produkt pasuje do opisu. Firmware 1.15 build w wersji 2.2 Najnowsza wersja budowlana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dostawa została dostarczona w kolejności. Ładowarka jest dokładnie wykonana, użyte materiały są wysokiej jakości. Funkcjonalnie, urządzenie jest w idealnym porządku. Jestem zadowolony i wdzięczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Ładowarka jest bardzo wyrafinowana. Nie jest łatwo uruchomić go powyżej trybu manekina. Proponuję zainstalować odpowiednią aplikację na Androida, a życie będzie łatwiejsze. Dane dotyczące rozładowania i ładowania są bardzo dokładne. Moim celem jest studiowanie, jak tworzyć programy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetna cena 2 wentylator chłodzący, połączenie Bt i przyjazny dla użytkownika interfejs aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, bardzo sprawna ładowarka i szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Nice charger!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Mam towar. Sprawdzę. Dzięki sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Zamówiony 21.09, kurier z SDEK przywiózł 18.10 do Wołgogradu. Szybko! Praktycznie nic nie było pomarszczone, było zapakowane w normalną torbę bez szturchnięcia. (doping zamawiał ubezpieczenie przy zamawianiu, więc nie martw się...). Wszystko pasuje do opisu. Zestaw zawiera samo urządzenie, adapter mocy, kabel do adaptera z widelcem euro i instrukcje w języku angielskim (w Internecie znaleziono podobne, ale po rosyjsku). Na funkcjach urządzenia nie trzeba mówić - to jest naprawdę król wszystkich ładowania ))). mam kilka ładowarek od znanych producentów, ale nie wszystkie stały blisko tego potwora dosłownie! Ani w rozmiarze z wagą, ani w funkcji. Zadowolona jak słoń, naturalnie polecam wszystkim zarówno towary, jak i sprzedawcy. Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 969
    • Ft21 791
    • Ft3 056
    • Ft4 847
    • Ft4 185
    • Ft3 042
    • Ft10 988
    • Ft12 577
    • Ft3 436
    • Ft4 585
    • Ft8 604
    • Ft8 604
    • Ft9 598
    • Ft14 564
    • Ft25 158
    • Ft13 239
    • Ft36 083
    • Ft4 632