Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Chyba jestem jednym z pierwszych odbierających nowe opakowania. Również jestem naprawdę zdumiony usługą wysyłkową Banggood. To trwało 7 dni do Turcji! Jak również gwałt watahy w pianie. Mogę ci podziękować Banggood za mój prezent na nowe lata! To najlepsze analizatory. Dość przyzwoita cena i jakość produktu. Mogę mieć 11 saturacji w środku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Świetne narzędzie, jest to wersja, która działa z aplikacją Apple istnieje również ta dla Androida. Z wielu wskazówek, prędkość, wysokość, przyspieszenie. Do statków powietrznych i maszyn

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Nie mogę się doczekać, aby szybko pobrać ze sklepu Google Play natychmiastowy kontakt z GPS do aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Jestem pod wrażeniem analizatora wydajności Skyrc gsm020 gnss, zapewnia bardzo dokładne odczyty i jest bardzo łatwy w użyciu, a aplikacja działa świetnie na IOS lub Android.. Moduł Gps bluetooth jest bardzo dobrej jakości i wykonany z trwałego tworzywa sztucznego, urządzenie jest również ładne i małe, więc zmieści się w lub na każdym pojeździe gruntowym RC, jak również kilka małych dronów.. Lol, koniec z łamaniem telefonów komórkowych dla mnie próbując dowiedzieć się, jak szybko działa ten model, chciałbym zamówić jeden z nich dużo wcześniej. Polecam je dla każdego narkomana..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wielkie małe narzędzie, przetestowane z Galaxy S20 tutaj były problemy z połączeniem i Galaxy TabA tutaj nie było problemów zarówno z androidapp PowerGNSS. Niestety nie dowiedziałem się jeszcze, czy można odczytać wszystkie dane z jazdy. Według mojej wagi, ta część waży 37 g. Czas dostawy wynosił 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Naprawdę dobrze wykonane działa dobrze, ładowanie USB C do, naprawdę dobry tracker bezproblemowy, aby skonfigurować, i działa z aplikacją bezproblemowo do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    ok. it is a bit smaller then the skyrc gsm-015 which has on screen display. more compact easier to install under the rc car shell instead of on spoiler which affects aerodynamics and easily damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dostarczony kabel USB nie działał, ale poza tym świetny produkt. Zalecane, jeśli chcesz dokładne rekordy prędkości dla Twojego RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Zablokuje się to w moim domu w ciągu 30 sekund! To niewiarygodne! Szybkość odświeżania i szybkość, którą wykrywa w ruchu, są prawie natychmiastowe. Gorąco polecam to do biegów prędkości 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Urządzenie wykonuje swoją pracę.Kompaktowy lekki łatwy użytek.Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 459
    • Ft13 625
    • Ft4 916
    • Ft8 325
    • Ft7 188
    • Ft5 297
    • Ft10 597
    • Ft17 335
    • Ft9 459
    • Ft31 796
    • Ft9 459
    • Ft5 241
    • Ft4 916
    • Ft10 597
    • Ft5 674
    • Ft26 116
    • Ft29 495
    • Ft30 807