Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(285)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(285)
    • 5 Star(269)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Pomiar prędkości działa wspaniale. Synchronizacja GPS nie zajmie minuty. Szkoda tylko, że nie ma ochrony przed upadkami. Na moim 1:14 - 1:18 Modele tylko montaż na korpusie lub na skrzydle pozostaje. Wziąłem 2x 3kg magnesy, które świetnie trzymają się podczas biegu, nawet przy drobnych wypadkach. Ostatnio miałem ciężki wypadek z powodu nadmiernego hamowania przy (według ostatniego pomiaru) 66 km/h, tracker podzielił się na 5 części, nawet wyświetlacz wylądował w krzakach. Moja dziewczyna znalazła wszystkie części ponownie, po ponownym montażu, działa od razu, ale teraz wygląda na bardzo poobijane. Polecam tracker, ale najlepiej chronić go wcześniej taśmą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Właśnie odebrałem dziś wieczorem, a pudełko trochę nie w kształcie, użyję tego do recenzji RC na moim kanale YT. Proszę wyszukać „Joel Cruz RC Garage" i zapisać 🙂🍻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Naprawdę dobre i dokładne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Świetny mały przedmiot, działa tak jak powinien. Miałem kilka rzeczy z Banggood bez problemów. Niestety, zajęło to 3 miesiące. Myślę, że moje zamówienie zostało jakoś pominięte. Pojechałem na czat na żywo, żeby go pogonić i został sprawnie uporządkowany i dotarł dwa tygodnie później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Nie mogę go zmienić dla MPH, ale poza tym jest w porządku za cenę. Ale dostajesz to, za co płacisz, więc inwestujesz więcej. Badania głębinowe, które mają zostać zakończone nieprawidłową aktualizacją w ciągu tygodnia lub dwóch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo zadowolony z zakupionego przedmiotu.. Niezła cena... Przesyłka była szybka do Singapuru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Prędkościomierz GPS się udał. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Czas przetwarzania trwał 40 dni, ale tylko 7 dni, aby dostarczyć, przedmiot wygląda świetnie nie można czekać na suchą pogodę i dopasować się do samochodu i wziąć na przejażdżkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dość dokładne i nie mogę narzekać, ale mogą zapewnić wodoodporną obudowę, dlatego dałem jej 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobrej jakości produkt z dobrym punktem cenowym. Dostarczone do Indonezji szybciej niż zakładano. Dziękuję Banggood i SkyRC Team.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 668
    • Ft46 466
    • Ft3 816
    • Ft5 089
    • Ft3 339
    • Ft11 258
    • Ft23 524
    • Ft32 347
    • Ft23 391
    • Ft3 673
    • Ft3 673
    • Ft2 002
    • Ft11 025
    • Ft3 180
    • Ft6 245
    • Ft17 184
    • Ft25 459
    • Ft4 453