Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Działa niesamowicie wysadza dużo brudu z śrub i nakrętek, dodaj trochę rozpuszczalnika, a zobaczysz wyniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Podoba mi się, że mają pięć gwiazdek gotowych, żeby nas nie męczyli. Dobra budowa robi, co mówi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Excellent packaging fast shipping quality equipment

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Działa dobrze, ale nie jest to dobre do czyszczenia części mechanicznych, jak w reklamie. Próbowałem z pewnymi łożyskami i po 3 sesjach po 15 minut każda, łożyska mniej lub bardziej wyczyszczone. Wydaje się, że ma niewiele mocy. Trudno uwierzyć, że to 120W ultradźwiękowej mocy. Dobre do czyszczenia kolczyków, biżuterii, dekoltu i innych miękkich elementów, ale zdecydowanie nie wystarcza na części mechaniczne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Bardzo zadowolony z tego ultradźwiękowego czyszczenia. Okulary i biżuteria są bardzo czyste. Czyszczenie strumieniowe PCB jest również świetne. Wystarczy wybrać odpowiedni detergent do celu, do którego go użyjesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    shipment perfectly packed, the cleaner is made precisely and works excelent. And all off for the perfect price, I have nothing to complain about

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    shipment perfectly packed, the cleaner is made precisely and works excelent. And all off for the perfect price, I have nothing to complain about

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    great i like it so much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wysokiej jakości ultradźwiękowy czyścik z cyfrowym ogrzewaniem zegara. Bardzo zadowolony z tego zakupu. Dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1.99
    • US$1.99
    • US$5.66
    • US$6.20
    • US$2.49
    • US$9.99
    • US$10.99
    • US$8.51
    • US$20.78
    • US$8.57