Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(478)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(478)
    • 5 Star(430)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Wysyłka trwała trochę dłużej niż oczekiwano ze względu na stan magazynowy, jeśli masz zamiar kupić jeden upewnij się, że ma wysyłkę w ciągu 24 godzin. Produkt jako taki przybył w idealnym stanie i pomimo opóźnienia z wysyłką, czas od wysyłki wynosił 15 dni, jakość jest bardzo dobra i spełnia to, co wskazane w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Zalety: świetna klawiatura. Bardzo wytrzymałe, wszystkie elementy są szczelne. Pisanie jest niesamowite, dźwięk, który wydaje jest również sensacyjny. Bluetooth działa również bardzo dobrze. Wszystkie materiały na klawiaturze są wysokiej jakości. Żywotność baterii nie mogłem przetestować tak długo, ale jak na razie nie ma z tym problemów. Klucz i dźwięk z czarnym przełącznikiem jest naprawdę dobry. Klawiatura jest kompaktowa i bardzo ładna. Dobrej jakości złącze USB. Wady: Oprogramowanie może być lepsze i klawisze mogą mieć również podświetlone litery, ale oświetlenie jest tylko pod kluczami. Może mieć więcej trybów RGB, może mieć możliwość wyboru całych kolorów bez polegania na oprogramowaniu. Za pomocą oprogramowania można wybrać kolor statyczny tylko wtedy, gdy jest w trybie sterownika i jest połączony z USB. Tryb wyłączania Fn+TAB nie działa, tylko za pomocą przycisku wyłączania za klawiaturą. Transport: przybył szybciej niż oczekiwano, pudełko lekko uszkodzone, ale cała zawartość w idealnym stanie. Końcowy komentarz: Polecam. To wszystko, czego oczekiwałem w ustawieniach klawiatury i jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    To pierwsza mechaniczna klawiatura, naprawdę mi się podoba. Dostosowałem się bardzo dobrze do jego dystrybucji i naprawdę podoba mi się jej dźwięk. Kolory RGB są bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    bardzo dobra klawiatura, czuje się bardzo dobrze, docieram w ciągu 10 dni, bez żadnych wad w tej chwili, dźwięk jest zbyt wielki i jest to klawiatura zbyt precyzyjne, mam brązowe przełączniki, w pisaniu czuję się świetnie, Nie przeszkadzaj, a dźwięk jest zbyt satysfakcjonujący, również gdy gra w gry wideo jest zbyt duży skok klawiatury (w pamięci), ponieważ podczas grania w Fortnite edycja jest bardziej dokładna To jest po prostu doskonałe. 10 na 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    klawiatura przybyła w 20 dni, wszystko dobrze z dostawą, testowałem klawiaturę dziennie, lkos przełącza niebieski wydaje mi się dobrą jakością, to jest moja pierwsza klawiatura mechaniczna, Testowałem tryby rgb i ich funkcje i prawdę i to właśnie ojca. Jakość kabla mnie zaskoczyła, wydaje mi się, że 2 metry długości, moim zdaniem może trochę więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    /Ogień na klawiaturze! Smarowane stabilizatory i szwajcarskie z fabryki, minimum podróży, aż do uruchomienia. Szczególnie cieszyli się Ceicaps. Dostawa 30 dni, przerwa 19 dni, kiedy paczka była nie do wyśledzenia. Pudełko dotarło posiniaczone, ale zawartość była nienaruszona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Pakiet był trochę otwarty, klawiatura była mokra, a jeden z akcesoriów mokry. Klawiatura działa poprawnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Na opakowaniu pojawiły się wgniecenia i w ciągu 6 dni, co było tak szybko. Ogólnie podoba mi się to, jak brzmi i czuje. Czas na zamianę klawiszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Szybka wysyłka, otrzymana w 2 dni, dobrze zapakowana, ale nie mogę dać 5 gwiazdek na klawiaturę, klawiatura ma dobrą jakość, keycaps pbt, kabel typu C jest również bardzo dobry, problemy są: przełączniki mechaniczne i skróty FN, Aby włączyć klawiaturę, należy nacisnąć mały przycisk pod obudowę i nacisnąć na karcie Fncja przez więcej niż 3 sekundy (aby odłączyć tę samą metodę), a nie pratycznie w ogóle, Wskaźnik led akumulatora zawsze miga na czerwono (nie rozumiem dlaczego) i dodatkowe narzędzia, które wysyłają(kluczyk i dźwignia przełącznika) są złe, mogą uszkodzić twoje klawisze i przełączniki. Polecam klawiaturę, ponieważ ma więcej zalet niż wad, ale największym minusem są przełączniki optyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Do Brazylii przybył w ciągu 12 dni, bardzo szybko. Najwyraźniej wszystko w porządku i działa. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$40.99
    • US$35.99
    • US$28.99
    • US$33.99
    • US$93.99
    • US$99.99
    • US$75.99
    • US$53.99
    • US$49.99
    • US$125.99
    • US$67.99
    • US$78.99
    • US$34.99
    • US$35.99
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$47.99