Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(311)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Uwielbiam tę klawiaturę! Idealny układ 60% z klawiszami strzałek jest trudny do pokonania. Jest naprawdę solidny, jakość budowy jest na najwyższym poziomie. Nie miałem problemów z montażem. To wspaniałe uczucie podczas pisania. Przesyłka 5 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dotarł tu szybciej niż był! Dobry produkt w cenie, choć bateria jest bardzo krótka, oświetlenie rgb nie jest zbyt silne, oprogramowanie nie jest najlepsze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Naprawdę dobra klawiatura dla osób, które chcą dostać się do klawiatur Custims. To naprawdę proste mod to i stabilizatory są fabrycznie smarowane (nie najlepsze, ale lepsze to niż nic.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybyłem przed szacunkową datą, materiał, z którym jest zbudowany jest całkiem dobry i coś, co mi się podobało, a czego nie wiedziałem, to to, że ma aktywację ledów za pomocą głosu lub ogólnego dźwięku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobra klawiatura, łatwa w montażu i bardzo kompletna. Stabilizatory są dobrze nasmarowane z fabryki. Dopasuj je do żółtego przełącznika i kilka kluczy. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przybyło w przewidywanym terminie, dostawa była szybka. Można powiedzieć, że to dobry produkt, był dobrze zapakowany. Dobry produkt, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybył w ciągu 2 tygodni w świetnym stanie. Idealna pierwsza klawiatura, jeśli ludzie chcą wejść do sceny klawiatury na zamówienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Tablica jest znakomita. Idealny jako klawiatura startowa dla kogoś, kto chce zbudować swoją pierwszą własną klawiaturę. Jedynym minusem jest to, że tylne oświetlenie jest dość niskie i nie świeci przez większość klawiszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jest tego warta, z nasmarowanymi przełącznikami, przycinanymi i nasmarowanymi, brzmi niesamowicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Jestem początkujący niestandardowe klawiatury i uważam, że to naprawdę łatwe w użyciu. Ma naprawdę ładne dźgnięcia, które są wstępnie smarowane i ma 5 pinowy hotswap. Upewnij się, że masz zestaw kluczy z odpowiednim rozmiarem miejsca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$53.99
    • US$46.99
    • US$48.99
    • US$8.99
    • US$69.99
    • US$58.99
    • US$57.99
    • US$33.99