Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(953)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(953)
    • 5 Star(843)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Najlepszy zestaw startowy dla nowych entuzjastów klawiatury. Budowa zestawu jest dobra, ma pełną plastikową obudowę i aluminiową płytę, w której zamontowane są przełączniki. Deska ma dużą wagę, nie wygląda tanio. W pudełku znajduje się ściągacz do kluczy, ściągacz, rozdzielacz paska i pleciony kabel USB typu c. Ogólnie rzecz biorąc, jest to miła klawiatura 60%, a także sprzedawca jest szybka dostawa i daje informacje zwrotne w razie potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło nam to 9 dni. Ok w swojej cenie, ale złącze usb może odpaść przy ogólnym użyciu lub podczas podnoszenia pcb, musiał przylutować go z powrotem, ponieważ oderwał się podczas próby dodawania piany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Ta baza klawiatury jest bardzo dobrze wykonana, a ramka jest z diagramem i dogłębnym opisem, jak korzystać z klawiatury i jej funkcji, naprawdę lubię 9 różnych trybów, które ma i że 1/4 z nich są dźwięk aktywowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    reçu rapidement et plus vite que prévu le colis est endommagé sur chacun des coin, la boîte aussi mais pas le produit à l’intérieur on retrouve la case avec la plage et le pcb et les stabilisateurs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Mam teraz białe i czarne To mówi wszystko, prawda? Jest to doskonały krok do hobby klawiatury mechanicznej. Czuje się dość wytrzymały jak na tworzywo ABS, ale nie waży absolutnie nic. Tylko pamiętaj, że płyta w tym nie będzie pasować do standardowych 60% przypadków, jeśli chcesz zrobić futerał, musisz wymienić płytę na tym PCB, jak również.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jedna z opcji budżetu / początku, jeśli chodzi o niestandardowe klawiatury, ale to nie odzwierciedla jego jakości. Płytka elektryczna była dość fiddly do startu w celu modyfikowania piany, ale z pewną praktyką staje się dość łatwa do rozebrania. Oni klawisze czują i brzmią ładnie z pudełka, ale modyfikowanie piany tylko dodaje im solidności. Dobra obsługa bluetooth i USB-C.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Doskonały sposób na niestandardowe hobby klawiatury mechanicznej! (i za bardzo dobrą cenę) PCB jest 5-pinowa, dzięki czemu możesz wypróbować każdy przełącznik mechaniczny na ziemi (prawie)! Obudowa jest wykonana z tworzywa ABS i pusta, jeśli nie używasz pianki poniżej PCB. Z pianką pod PCB brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza dla takiej budowy budżetu. Płyta jest metalowa z białą powłoką, jest przyzwoicie ciężka i nadaje płytce ładny ciężar. Uważaj jednak, płytka bardzo łatwo się drapie, aby obsługiwać ją delikatnie podczas wymiany przełączników. Funkcja bezprzewodowa działa jak w reklamie, przełączanie między dwoma jednostkami jest dość szybkie i niezawodne. RGB tak naprawdę nie jest dla mnie, Leds są dość jasne. Naprawdę najlepiej uzyskać RGB, powinieneś pobrać oprogramowanie GK i bawić się z nim - znacznie więcej różnych i niestandardowych układów na oprogramowaniu niż na samej planszy. (jest aktualnie dostępna dla Mac OS i Windows OS) W sumie, bardzo szczęśliwy. Czuję, że dobrze wydane pieniądze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, trwało 14 dni, aby dotrzeć na Węgry. Jakość jest świetna, futerał jest plastikowy, ale nie wydaje się tani. (także ciężki sprawia, że nie jest tani). Kabel i RGB jest super, nie mogę się doczekać, aby włączyć przełączniki i klawisze. Bardzo polecam! Zdecydowanie zamówię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    In short: Beginner friendly, easy to mod, 3 or 4 pin switches, has software, supplied plate mounted stabs are ordinary, a little bit of input lag when wireless, highly recommend. This has been my daily driver for about 6 weeks now. I got the white, dual mode, hotswappable version. This board is a great option for beginner keyboard builders who are happy with 60% boards. It makes my productivity a bit slower because it is a smaller form factor but I've gotten used to it. Additionally if you want a wooden or resin case in the future you could easily use this PCB. The case is metal and has good weight to it plus I have seen people paint similar boards on YT so that is something I plan on having a go at eventually. The stabilizers are pretty ordinary, you could mod the heck outta the supplied stabs if you like but I just put durocks in and lubed them and they sound great. It has software you can find and download which is a little confusing but there are some good YT videos to help you through. I didn't put shine through keycaps on but the RGB is still pretty nice. I've seen some reviews saying the usb-c connector can break when taking the PCB out but I didn't have any issues and I didn't have to be gentle. My only issue is that there is a little imput lag when the battery gets low but its fine when I plug it back in. Its the same as the Epomaker GK61 so I looked up that manual online for all the layers etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Ten zestaw jest dość dobry jak na swoją cenę, w zestawie kluczy i przełączników działa dobrze, wbudowany kabel USB-C jest bardzo minimalny, ale robi swoje zadanie. Stabilizatory są lepsze, niż się spodziewałem, z wyjątkiem stabilizatora przestrzeni, który jest trochę rozmyty, a ten jest za mały, nic, czego nie można naprawić. RGB jest trochę przyciemniony, ale nadal fajna funkcja dla tak taniej planszy, oprogramowanie wydaje się trochę skomplikowane, ale powinno być łatwe do zrozumienia, wydając trochę czasu przy użyciu go. Ten zestaw sparowałem z żółtymi przełącznikami Gateron i tanimi klawiszami z Amazonu. Brzmi świetnie i jest gładka. Gorąco polecamy to dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.99
    • US$36.99
    • US$25.99
    • US$69.99
    • US$14.99
    • US$47.99
    • US$16.99
    • US$89.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$7.99
    • US$33.99
    • US$12.39
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$63.99
    • US$28.99