Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2653)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2653)
    • 5 Star(2472)
    • 4 Star(153)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Mam klawiaturę bardzo chętnie, oczywiście, dostałem ją przez tureckiego maila i przyszedł w około 8 dni (jestem w Antalyi) to sprowadza ładunek między i nie zapłaciłem nic więcej, bo kupiłem ją jako żółty Przełącznik mam białe tryby bardzo ładne, ale nadal ściągam sterownik. Zaraz go wypróbuję, i zostawię zdjęcie na dole, i powiedzieli, że światło klawiatury jest słabe na YouTube, ale polecam wszystkim, którzy tego chcą. I mam nadzieję, że ktoś może to dostać

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Witam jestem z Peru i jako ty miałem wątpliwości, czy kupić klawiaturę czy nie, ponieważ prawda ma swoje dobre i złe strony, jeśli chcesz wiedzieć, czym one są zapraszam do obejrzenia mojej recenzji na moim kanale yt: ElSuarezVip Jeśli zastanawiasz się, ile czasu zajmie wysłanie go do Peru, to jakieś dwa miesiące.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Doskonały 👍 produktu za tę cenę nie spodziewałem się więcej lub mniej. Zamówiłem go z przełącznikami sieciowymi i jego dźwięk jest bardzo dobry 10/10, nawet jeśli miałbym kupić ponownie wybrałbym z brązowymi przełącznikami. RGB nie jest najlepszy, ale jest do zaakceptowania, jak powiedziałem, jest bardzo dobry za cenę, jaką ma

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Niezwykle ładny wygląd i działająca klawiatura. Jest ładnie zapakowany i łatwy w instalacji. Mój jedyny problem jest to, że pcb nie jest tym, czego oczekiwałem, nie jest to ani 3, 4 lub 5 pin, które będzie wymagało, aby spełnić zakup deski hot-swappable, Ale zamiast tego ma tylko jeden pin (zarówno na pcb i przełączniku). Jako pierwsza mechaniczna klawiatura, którą posiadam, nie jestem w stanie powiedzieć, czy to jest GK61, czy nie, ponieważ jest to sprzeczne z tym, co słyszałem, ale mimo to jestem zadowolony z mojego zakupu. Ogólnie jest świetna deska, chyba że planujesz go ulepszyć w przyszłości (mam przynajmniej przypadek).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Niesamowita klawiatura na poziomie cenowym dokładnie to, co się spodziewałem, Ma przełączniki optyczne, więc jego tylko jeden pin Hotswap, ale nie chciałem uaktualnić do innych przełączników. Klawiatury mają dobrą jakość, nie czują się dziwnie ani nic, rgb również wygląda niesamowicie. W rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Oprogramowanie do rgb jest łatwe w użyciu, gdy oglądasz przynajmniej jeden turorial. Dostępny jest w pudełku jako ochrona za pomocą kabla i ściągacza kluczy. Nie miałem żadnych opóźnień z wysyłką. Ogólnie najlepsza klawiatura na rynku za niską cenę. Polecam go ludziom, którzy chcą kupić swoją pierwszą klawiaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Niesamowita klawiatura do gier. Ponieważ jest optyczny na początku, przełączniki mogą czuć się bardzo wrażliwe, ale po przyzwyczajeniu się do niego zaczyna czuć się tak szybko i reaguje (szczególnie w przypadku gier). Również, ponieważ ma hotswap pcb, można go łatwo wymodelować, mimo że jest już całkiem przyzwoity. RGB jest wystarczająco silny do światła dziennego i nie można go dostosować w swoim oprogramowaniu (co nie jest tak dobre btw). Klawiatury też są przyzwoite. Taka dobra deska za uczciwą cenę dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Mam Gateron optyczne blacks, brzmi dobrze, ale może być lepiej z modami, nadal ma klucze mediów, których się nie spodziewałem, ale są naprawdę miły dodatek, jeśli pracujesz z muzyką w tle, wielki za jej cenę

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Keyboard arrived in 16 days! Awesome KB. Teclado chegou rápido e tudo em ordem! Os switchs amarelos são perfeitos e o som do teclado é ótimo também!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    the shipping was fine a bit quick it took two weeks to get to my country but. then a the deliver company (not banggood) told me that it was deliverd. but when i got the to place they told me to go too they said it wasnt there. two days letter we get to today. so Great! this keyboard is very nice. rgb lights are great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    To jest niesamowicie świetna klawiatura, zwłaszcza w cenie. Jego rama jest bardzo wytrzymała i dobrze zaprojektowana. A co do samych klawiszy, zarówno przełączniki jak i klawisze są świetne, ale mogą zrobić lepsze stabilizatory, ponieważ lekko się chwieje, jeśli naciśniesz na krawędziach klawiszy. Chciałbym również wspomnieć, że rgb wygląda zaskakująco dobrze dla czarnej klawiatury, a dostosowanie do niego jest dobre, jak również. Do Norwegii dotarł dokładnie w 30 dni. Jednakże miałem problem z śledzeniem paczki, ale to wina firmy przewozowej, a nie produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$46.99
    • US$66.99
    • US$39.99
    • US$63.99
    • US$63.99
    • US$85.99
    • US$27.99
    • US$7.99
    • US$23.99